Kaja Flisar / 05. december 2022

Kombinacija tedna: kapa za vsako priložnost

Brrrr, zunaj je že pravi mraz in od doma skorajda ne moremo več brez kape. A ker lahko ta na videz nepomemben dodatek naredi ali pa pokvari celoten outfit, je pomembno, da izberemo takšno, ki bo odražala naš modni slog in čim bolj pristajala k izbrani modni kombinaciji.

Tukaj na pomoč priskoči modna vplivnica Xenia Adonts, ki točno ve, kakšno kapo kombinirati z določenim outfitom, da bo ta izpadel čim bolj usklajeno in čim bolj trendi.

Črno-bela eleganca za v službo

S črno-belo kombinacijo boste težko zgrešile. Xenia je k črnemu usnjenemu krilu oblekla topel bel pulover in ga kombinirala s črno kapo, ki se enkratno ujema z detajlom srčka na puloverju. Če imate črn plašč, poskrbite, da bo izpod njega vsaj malo kukala bela pletenina, ki bo osvežila turobno črnino.

Če ste bolj svetle polti, se raje odločite za belo kapo s cofom, ki bo outfitu dodal mero igrivosti. Xenia si je belo kapo nadela k beli majici in črnemu mini krilu, celotnemu videzu pa z visokimi bulerji dodala pridih drznosti.

Črno-bela kombinacija je odlična izbira za v službo, na faks ali pa večerni zmenek.

Nevtralni toni za vsakdanja opravila

Za vsakodnevna opravila, kot so obisk trgovine, sprehod s psom ali krajši izlet, izberite debelo, toplo kapo v nevtralnih tonih, kot so svetlo rjava, bež ali siva. Pri izbiri glejte le, da bo v preostalem outfitu vsaj en kos ali detajl enake barve, saj bo tako oprava povezana v celoto.

Xenii je to uspelo s plaščem v različnih sivih odtenkih in svetlo sivo kapo. S črnimi pajkicami, teniskami in belimi nogavicami je ustvarila ležeren, a precej trendovski outfit, s katerim se je podala na izlet po jezeru.

Komplet za na počitnice

Če v kratkem planirate počitnice na kakšnem ledeniku ali sosednjem smučišču, vam predlagamo, da s seboj vzamete komplet kape, šala in rokavic, ki bo ob preprostem črnem puliju videti izredno šik. Kdo pa pravi, da na smučišču ne smete izgledati nobel?! Komplet vam bo dobro služil tudi kasneje, ko se peš odpravite v sosednjo vasico in uživate ob kozarcu kuhanega vina.

Xenia je na enem od smučišč privabljala poglede s kompletom Christiana Diorja, a prepričana sem, da se najdejo tudi cenejše in enako lepe različice.

Pobrskali smo po spletnih trgovinah in poiskali nekaj trendovskih kap, ki se bodo odlično podale k različnim kombinacijam.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close