Kaja Flisar / 19. december 2022

Kombinacija tedna: rjave usnjene hlače

Pozabite na črne, to sezono boste najbolj modne z rjavimi usnjenimi hlačami! Trendi narekujejo široke modele, ki se lahko z malo truda iz sproščene, hitro spremenijo v elegantno kombinacijo.

Usnjene hlače niso samo zelo trendovski kos, ampak so tudi odlična izbira za hladnejše mesece, saj kljubujejo vetru in nudijo toploto v največjem mrazu. Še nekaj let nazaj smo nosile takšne, čisto oprijete, to sezono pa je v ospredju udobje, ki zapoveduje široke modele.

Tudi črna barva je “out”, nadomestila jo je čokoladno rjava. Morda to ni ravno barva, po kateri bi z veseljem posegale. a ko vidite, kakšne super kombinacije lahko ustvarite z njimi, si boste hitro premislile.

Foto: Instagram

Udoben in sproščen ulični stil

Tiste, ki prisegate na udobje, izberite zares široke rjave usnjene hlače z višjim pasom, v katere zatlačite preprosto belo majico. Čeznjo si ogrnite suknjič v svetlejšem rjavem odtenku in celotno opravo dopolnite s frajerskimi čevlji ali belimi supergami.

Pri tem videzu je ključen nakit – ne pozabite na vpadljivo verižico ter nekaj zapestnic in uro, ki bodo gledale izpod zavihanih rokavov.

Foto: Instagram

Črno-rjava kombinacija

Najbolj kul dekleta se bodo odločila za kombinacijo rjave in črne, ki jim bo dodala pridih drznosti in neustrašnosti. K rjavim hlačam oblecite črn oprijet puli in črn suknjič ali jakno. Obvezna obutev so robustni bulerji, pika na i pa nakit, pri katerem se držite pravila: Več je več!

Tak outfit lahko hitro spremenite tudi v bolj elegantnega. Bulerje zamenjajte z elegantnimi salonarji, spustite si lase in slecite blazer ter torbico zamenjajte z večerno različico.

Pa ste pripravljene na božično zabavo!

Foto: Instagram

Outfit za največje modne mrhe

Če ste ena tistih, ki je vedno v koraku s trendi in se ne ustraši še tako drzne kombinacije, potem navdih poiščite pri Leonie Hanne, ki velja za eno največjih modnih vplivnic.

Usnjene hlače v odtenku lešnika je kombinirala s črnim usnjenim topom in čezenj oblekla teliran karirasti suknjič. Pika na i so velika sončna očala in gležnjarji, v katere je zatlačila hlače. Videti je prav neustrašno!

Foto: Instagram

Tudi tokrat sem namesto vas pobrskala po spletnih trgovinah in poiskala nekaj primerov rjavih usnjenih hlač. Asos ima res ogromno izbiro, nekaj zanimivih modelov pa najdete tudi v Stradivariusu in Mangu.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close