Kaja Flisar / 12. december 2022

Kombinacija tedna: vzorčaste najlonke

Brez najlonk si v hladnejših mesecih sploh ne predstavljamo življenja. Najlonke so pika na i marsikateri modni kombinaciji, pa naj gre za klasične črne, mrežaste, vzorčaste ali čipkaste modele. To je nepogrešljiv modni dodatek, ki poskrbi, da lahko tudi pozimi nosimo kratka krila ali zapeljive obleke, ne da bi zmrznile, poleg tega pa dajejo dinamiko še tako preprostim outfitom.

A kako jih nositi? Tokrat sem za navdih pobrskala po Instagram profilih Chiare Ferragni in Kenze Zouiten Subosic, ki sta ambasadorki znamke Calzedonia in ponujata odlične predloge, kako kombinirati enobarvne črne ali vzorčaste najlonke k različnim outfitom.

Enobarvna klasika za vsak dan

S tankimi, enobarvnimi črnimi najlonkami ne morete zgrešiti. To je večna eleganca, ki je odlična za vsakodnevne kombinacije. Chiara jih je oblekla k mali črni oblekici in visokim škornjem, Kenza pa se je odločila za kombinacijo črnega mini krila, pulija in bulerjev.

Da črn outfit ne bo videti preveč morbidno, ne pozabite na zlat ali srebrn nakit ter živahno šminko za kanček sijaja.

Instagram @chiaraferragni

Instagram @kenzas

Mrežaste najlonke za dozo pikantnosti

Kdo pravi, da so mrežaste najlonke rezervirane samo za večerne izhode?! Chiara dokazuje, da odlično izpadejo tudi pri vsakodnevnem outfitu s črnim suknjičem in loaferji. Čez najlonke je obula še kratke bele nogavičke in tako ustvarila izjemno trendovski outfit.

Tudi Kenza se je odločila za mrežaste najlonke, ki pa imajo dodane majhne kristalčke. Odlična izbira za praznične zabave ali božično večerjo s prijatelji. Prepričana sem, da je bila v kombinacijo s kratko žametno oblekico in vpadljivimi visečimi uhani zvezda večera!

Instagram @chiaraferragni

Instagram @kenzas

Seksi čipka za posebne priložnosti

Ko je pred vami zares posebna in glamurozna priložnost, so prava izbira čipkaste najlonke! Ker so že same po sebi zelo vpadljive, poskrbite, da bo preostali outfit čim bolj diskreten in enostaven. Kenza je k čipki oblekla dolg črn suknjič, ki ga je popestrila z bleščečim pasom in dolgimi uhani.

Chiara je šla še korak dlje in oblekla kar enodelen čipkast bodi, ki se nadaljuje v najlonke. Vsekakor zelo drzna izbira, ki je rezervirana samo za tiste najbolj pogumne.

Instagram @kenzas

Instagram @chiaraferragni

Pobrskala sem po spletu in izbrala nekaj najlonk iz aktualne ponudbe. Na mojem seznamu želja so tiste z majhnimi bleščičami. Katere pa bi imele ve?

Majhen trik

Za konec naj vam še izdam moj mali trik, s katerim vam bo v najlonkah bolj toplo. Čeznje oblecite boksarice ali bombažne kratke hlače, ki bodo poskrbele, da vam bo v predelu mehurja prijetno toplo ter pod gležnjarje ali škornje obujte še dodatne, kratke nogavice, ki bodo grele vaša stopala. Pssst, naj bo to naša mala skrivnost, za katero ne rabi nihče vedeti.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close