Branka Grbin / 20. december 2022

Kosi, s katerimi so naše gostje blestele na večerji Style x Reserved

Style.Over.Net in Reserved sta v decembru gostila praznično večerjo, na kateri smo nazdravili na nova sodelovanja.

Družbo so nam delale priljubljene vplivnice, ki so se za to priložnost odele v Reserved kose.

Style.Over.Net in Reserved sta v decembru gostila praznično večerjo, na kateri smo nazdravili na nova sodelovanja.

Družbo so nam delale Manca Vodopivec, Nina Retar, Rebecca Gliha, Živa Teršek, Tadeja Rener in Neja Krampl Mastnak, ki so imele pred dogodkom pomembno nalogo: za naše druženje izbrati kose Reserved po njihovem okusu in s katerimi bodo blestele na svečani večerji.

Foto: Saša Despot

Foto: Saša Despot

Od zelenega plašča in usnjene obleke, do bleščečega obroča

Dekleta so se pri svoji izbiri res izkazala in hkrati pokazala raznolikost svojega stila. Nina Retar je najbolj navdušena nad zelenim plaščem, ki je takoj postal njen najljubši Reserved kos. “Ta plašč poskrbi, da boš izstopala v množici,” svetuje ostalim, ki razmišljajo o barvitem plašču.

V svoj izbrani plašč se je zaljubila tudi Živa Teršek, ki je izbrala takšnega iz umetnega usnja v rjavem odtenku z zaključkom iz umetne ovčje kože. “Kombiniram ga lahko na čisto vsak outfit,” pravi.

V umetno usnje sta se zagledali še Rebecca Gliha in Tadeja Rener – Rebecca v obleko, Tadeja pa v škornje. “Mislim, da so usnjeni kosi postali nekakšni ‘statement’ kosi, ki jih mora v svoji omari imeti vsak,” razlaga Rebecca, Tadeja pa na usnjene škornje prisega zaradi “udobnosti in čudovitega sodobnega stila”.

Neja Krampl Mastnak je bila prav decembrsko razpoložena, saj je za svoj najljubši Reserved kos razglasila bleščeč obroč za lase, ki je odlično popestril njeno celotno opravo. “Zanj sem dobila ogromno pohval,” nam je zaupala.

Manca Vodopivec pa težko izpostavi le en kos, saj pravi, da naravnost obožuje svojo celotno opravo za Style x Reserved večerjo. “Hlače iz posebnega materiala so me navdušile, klasičen suknjič, a v kratkem kroju ustvari moderen pridih, usnjene dolge rokavice pa so nepogrešljiv kos za piko na i.”

Decembra si ne predstavljajo brez ...

Ker je december eden najlepših mesecev v letu, oprave pa so v tem času res skrbno izbrane, smo z našimi gostjami na večerji razpravljali tudi o decembrski modi.

V vzdušju romantičnega Valvas’orja smo si izmenjavale ideje o “must have” kosih za ta najbolj bleščeč, a tudi najbolj udoben in topel mesec. Živa in Tadeja si decembra preprosto ne moreta predstavljati brez mehkega in debelega puloverja, Mančin nepogrešljiv kos pa je takšen, ki se ga ponavadi ne vidi, a ji prinaša izredno veselje: “To so nogavice z božičnimi vzorci,” pravi v smehu.

Sicer pa Manca pravi, da ob decembru vsi večinoma pomislimo na rdečo barvo, božične puloverje in bleščice, kar ima v mislih tudi Nina, ki si decembra ne predstavlja brez bleščečih petk iz Reserved.

Rebecca meni, da ne gre brez “oversize” črnega plašča, Neja pa ne more brez vsaj enega žametnega kosa v omari.

Vsekakor pa bo vsem gostjam garderobo popestril nov Reserved kos, ki so ga prejele kot božično darilo po našem prazničnem druženju.

Avtor
Piše

Branka Grbin

New Report

Close