Poglejte utrinke s čarobne praznične večerje Style x Reserved

20. december 2022

Poglejte utrinke s čarobne praznične večerje Style x Reserved

20. december 2022
Foto: Saša Despot

Na elegantni in intimni večerji v skrbno izbrani družbi sta Style.Over.Net in Reserved gostila praznično druženje, na katerem smo nazdravili na nova sodelovanja.

Leto 2022 je bilo za Style.Over.Net prelomno leto, saj smo lansirali prenovljeni portal, ki pa na svojo najbolj “dramatično” preobrazbo še čaka. Naj ostane to presenečenje za novo leto. A za nami je uspešno prvo leto, ki smo ga zaključili v stilu.

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot

S priljubljeno znamko Reserved smo ogranizirali intimno večerjo z izbrano družbo, ki nam bo ostala v spominu še lep čas.

Foto: Saša Despot

Ekipi Style.Over.Net in Reserved so se pridružile Manca Vodopivec, Nina Retar, Rebecca Gliha, Živa Teršek, Tadeja Rener in Neja Krampl Mastnak, in prav vse so blestele v skrbno izbranih kosih Reserved.

Foto: Saša Despot

Večerja v čarobnem ambientu Valvas’orja

Na novo leto in nove dosežke smo nazdravili v ambientu čudovite restavracije Valvas’or, ki zna v prazničnem času še dodatno poskrbeti za res čarobno vzdušje.

Foto: Saša Despot

Za dodatno čarovnijo je poskrbela prekrasna okrasitev mize, ki se je posebej za to večerjo bohotila v črno-zlati kombinaciji pogrinjkov, za piko na i pa so poskrbeli pri Sanjskem šopku. Posebej za dogodek Style x Reserved so namreč pripravili očarljive aranžmaje, ki so cel večer prejemali pohvale.

Želeli smo ustvariti prijetno in toplo atmosfero, v kateri bi se lahko prijetno podružili in poklepetali, ter seveda uživali v dobrotah iz kuhinje. Sodeč po komentarjih naših izbranih gostij nam je to uspelo.

“Prava uvertura v božično vzdušje”

Pravljično, nepozabno, glamurozno, romantično, … je bilo le nekaj odzivov na naše druženje. “Večerja v krasnem ambientu Valvas’orja s prijetno družbo je zagotovo bila prava uvertura v božično vzdušje,” nam je zaupala Manca.

Foto: Saša Despot

Vsa dekleta so restavracijo zapustile z velikim nasmehom, pa tudi s posebnim božičnim darilcem Reserved, s katerim bodo lahko v stilu zakorakale v novo leto.

Kaj so dekleta nosila na večerji, pa preverite TUKAJ.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close