Lidsay Lohan sporočila čudovito novico

15. marec 2023

Lidsay Lohan sporočila čudovito novico

15. marec 2023
Foto: Profimedia

Igralka Lindsay Lohan je razkrila čudovito novico, da z možem pričakujeta svojega prvega otroka.

Lidsay Lohan pričakuje svojega prvega otroka z Baderjem Shammasom, bankirjem iz Kuvajta, s katerim sta se spoznala v Dubaju in sta par od leta 2020. Lansko leto sta zvezo nadgradila še s poroko, ki pa je nista delila z javnostjo. Veselo novico je zvezdnica filmov Past za starše in Zlobna dekleta sporočila v objavi na Instagramu.

Pevka Lindsay Lohan je razkrila, da s partnerjem XXX pričakuje svojega prvega otroka.
Lindsay Lohan je nedavno obiskala zaodrje modne revije Christiana Siriana in presenetila s svežim videzom. (Foto: Profimedia)

Objavila je fotografijo otroškega oblačila z napisom `prihajam kmalu` in dodala sporočilo, da sta z možem presrečna. Objava, ki je hitro zaokrožila po svetovnem spletu, je prejela že skoraj milijon všečkov, med drugim pa so ji pod objavo čestitali Paris Hilton, Bella Thorne, Donatella Versace in Jeremy Scott.

Kdaj točno se bo Lindsay in Baderju pridružil otročiček, še ni znano. Njen oče Michael Lohan je za časopis Daily Mail dejal, da bo Lindsay odlična mama in dodal, da bo to popolnoma novo obdobje v njenem življenju na katerega je čakala kar nekaj časa.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close