Majhne torbice gredo iz mode, nadomestile jih bodo te!

22. avgust 2023

Majhne torbice gredo iz mode, nadomestile jih bodo te!

22. avgust 2023
Foto: Instagram

Majhne torbice gredo iz mode, nadomestile jih bodo te!

22. avgust 2023
Foto: Instagram

V njih bomo končno lahko spravile čisto vse stvari, ki jih vedno (nujno) potrebujemo s seboj.

Medtem ko se svet mode nenehno razvija in spreminja, se nekateri trendi vračajo v prenovljenih in … večjih različicah. Eden najbolj markantnih trendov v letu 2023 so nedvomno prevelike torbe, ki prinašajo kombinacijo praktičnosti, stila in samozavesti.

Velike torbe so preplavile modne brvi in ulice po vsem svetu. Louis Vuitton, Bottega Veneta in Chloe so bile le nekatere modne hiše, ki so v sezoni pomlad/poletje 2023 na modne brvi poslale prevelike silhuete, zdaj pa modni navdušenci po vsem svetu sledijo temu trendu. Tudi znamke, ki so bile prej znane po majhnih torbicah, so povečale dimenzije svojih modelov.

Foto: Instagram

Zakaj jih obožujemo?

Oversized torbe so se zavihtele v sam vrh modnih trendov zahvaljujoč svoji raznolikosti, s katero lahko izrazite sproščenost in prefinjenost hkrati.

Te torbe nudijo prostor za vse, kar potrebujete na dnevni ravni, pa naj bo to prenosni računalnik, rokovnik, bidon z vodo ali vaš najljubši parfum. So rešitev za vse naporne dni in nam pomagajo, da ostanemo organizirani in pripravljeni na vse izzive, ki nam jih prinaša življenje.

Foto: Instagram

Kaj zapovedujejo letošnji trendi?

Kar je v letu 2023 pri (pre)velikih torbah še posebej zanimivo, je raznolikost dizajnov in materialov. Od razkošnih usnjenih modelov do okolju prijaznih možnosti iz recikliranih materialov ali trendovskega jeansa – te torbe so na voljo v različnih verzijah, ki odražajo osebnost vsakega uporabnika.

Prav tako so različne njihove oblike in slog – od klasične tote torbe do bucket torbe z monogramom ali nepraktične torbice na sklopko.

Foto: Instagram

Navsezadnje so (pre)velike torbe dokaz, da je moda lahko funkcionalna in estetsko privlačna hkrati. Ta trend nas opominja, da pri oblačenju ne gre le za videz, ampak tudi za praktičnost.

Če imate v svoji omari samo majhne torbice, smo za vas naredili izbor desetih velikih torb, ki vas bodo brez dvoma v hipu navdušile.

Mango 39,99 evra
Topshop 25 evrov
Topshop 46 evrov
Mango 49,99 evra
Mango 29,99 evra
Other Stories 179 evrov
Zara 22,95 evra
Topshop 30,50 evra
Topshop 33 evrov
Mango 49,99 evra

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close