Kaja Flisar / 21. avgust 2023

Kombinacija tedna: črna usnjena oblekica

Mala črna oblekica velja za brezčasno modno klasiko, na katero se lahko vedno zanesemo, ko nismo prepričani, kaj obleči, še posebej ko gre za večerni izhod. Ena izmed najbolj trendovskih deklet na svetu Hailey Bieber nam je s svojim nedavnim outfitom pokazala, kako jo lahko nosimo še v usnjeni različici.

Manekenka, ki jo je marsikdo že razglasil za modno ikono, se je odločila za čist in minimalističen videz v črni barvi. Oblekla je malo črno usnjeno oblekico brez naramnic, obula črne čevlje z visoko peto Saint Laurent ter videzu dodala črno torbico iste znamke.

Mini obleka je imela tudi zanimive detajle, kot sta zaobljen zgornji del ter drapiran dodatek, ki je poudaril njen pas. Videz je dopolnila s tesno speto figo, ki jo pogosto nosi, in sijočim mejkapom.

Foto: Profimedia

Hailey nam je tako dala navdih za enega izmed neštetih videzov, ki jih lahko ustvarimo s pomočjo male črne oblekice v usnjeni različici. Poleg tega monokromatskega videza jo lahko kombiniramo z vsemi modeli sandalov s paščki in dodamo barvne poudarke s pomočjo torbice ali nakita!

Kasneje, s prihodom jeseni, bo ta model obleke izgledal odlično tudi s trendi kavbojskimi škornji in z oversized jakno.

Foto: Profimedia

Pobrskali smo po spletnih trgovinah in poiskali male črne usnjene oblekice v različnih cenovnih rangih. Že imate svojo favoritko?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close