Kaja Flisar / 14. avgust 2023

Kombinacija tedna: drapiran top

V modo se vračajo drapirani topi, ki so odlična zamenjava za običajne majice s kratkimi rokavi.

Drapirane tkanine predstavljajo velik del kolekcij znanih modnih hiš za prihajajočo jesen/zimo. Bottega Veneta je na pisto poslala plisirane ovratnike, pri Saint Laurentu smo videli drapirane satenaste bluze, ljubiteljica tega trenda pa je tudi znamka The Row.

Dodatek drapiranja se običajno pojavi ob strani, na vratnem izrezu ali na ovratniku ter ustvari videz elegance in prefinjenosti.

Foto: Instagram @matildadjerf

Prihajajočo sezono bomo trend drapiranja doživeli v posodobljeni obliki, šik barvnih odtenkih in izbranih materialih. Drapirani topi bodo videti bolj elegantni kot kdaj koli prej!

Foto: Instagram @sasha.mei

Modne trgovine jih namreč ponujajo v različnih verzijah, od klasičnih do kratkih krojev, pa tudi kratkih, dolgih ali brez rokavov. Ko izberemo model, ki nam je najbolj všeč, so drapirani topi tudi izjemno modno prilagodljivi in ​​precej vsestranski pri kombiniranju z ostalimi kosi oblačil, zato se bodo odlično podali h kavbojkam, širokim hlačam, pa tudi k prav vsakemu modelu krila.

Foto: Zara

Pobrskali smo po spletnih straneh priljubljenih modnih znamk in izbrali pet najljubših drapiranih topov po zelo ugodnih cenah.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close