Mlada igralka postala novi obraz parfuma Coco Mademoiselle

22. februar 2023

Mlada igralka postala novi obraz parfuma Coco Mademoiselle

22. februar 2023
Foto: Chanel

Chanelova parfumska klasika, ki je ena najbolj priljubljenih dišav, je dobila novo ambasadorko. Obraz dišave Coco Mademoiselle je postala Kanadska 20-letna igralka Whitney Peak.

Zvezdnica serije Opravljivka in filma Hokus pokus 2 je že sodelovala s francosko prestižno znamko, saj je bila obraz znamke za ameriški trg, kasneje tudi muza kampanje 22 Handbag.

Whitney je odlična ambasadorka za mladostno in igrivo dišavo, katere glavne note so jasmin, vrtnica, vanilja in pačuli, saj sta njeno veselje in energija pravi simbol mladostne samozavesti in radovednosti.

Foto: Profimedia

V intervjuju za Elle je 20-letnica ugandsko-kanadskih korenin dejala, da je presrečna in navdušena ter da se je sprva spraševala, kako to, da so vlogo namenili njej. Snemanje kampanje je potekalo kot snemanje filma in Whitney razkrila, da so njen lik med snemanjem vedno nagovarjali z imenom Coco in da ji je bilo igranje odrasle ženske kar izziv. V svojih vlogah je namreč vedno igrala mlade punce.

Dejala je, da je zanjo parfum pika na i in poudarek osebnosti. Brez dišave si težko predstavlja dan in pravi, da so komplimenti o njenem prijetnem vonju, nekaj najlepšega. Dišave si nanaša na zapestja, vrat in lase vsakič ko gre od doma, eno stekleničko pa vzame še s sabo, da se lahko čez dan znova odišavi.

Chanel je za ambasadorko parfuma, katerega obraz sta bili že Kate Moss in Kiera Knightley, prvič izbral temnopolto lepotico, kar je redko v celotni parfumski industriji. Whitney je nad tem dejstvom navdušena in ponosna sama nase, ter pravi, da kar ne more dojeti vsega.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close