Mladi igralec osupnil v rdeči opravi z golim hrbtom

06. september 2022

Mladi igralec osupnil v rdeči opravi z golim hrbtom

06. september 2022
Foto: Profimedia

“Prosim, vzemite si trenutek in cenite, kaj Timothee Chalamet počne za ljudi. Prekleto, pogrešali smo ga na rdeči preprogi.” so navdušeni oboževalci.

Timothee Chalamet se je sprehodil po rdeči preprogi beneškega filmskega festivala in šokiral v rdeči opravi znamke Haider Ackermann. Oblečene je imel oprijete rdeče hlače in ujemajoči se top z odprtim hrbtom, umetelno zavezan za vratom.

Njegovi oboževalci so bili nad njegovo drzno izbiro navdušeni. “Timothee je zasenčil vse na rdeči preprogi,” so trdili. Igralec je sicer znan po svojem nenavadnem modnem slogu, s katerim pogosto premika modne meje.

Foto: Profimedia

Chalamet je eden od vedno več igralcev, ki sprejemajo spolno nevtralno oblačenje: Harry Styles, Billy Porter, Lil Nas X in A$AP Rocky so med slavnimi moškimi, ki s ponosom oblečejo krila, obleke in druga tradicionalno ženstvena oblačila.

Foto: Profimedia

“Všeč mi je, da razbija določene stereotipe in ustvarja svoj slog,” je Chalametevo osupljivo rdečo opravo komentiral eden od uporabnikov Twitterja, drugi pa dodal: “Timothée Chalamet je najbolj poseben seksi moški na svetu. Nihče ga ne more prekositi.”

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close