Moške balerinke, krila in pajkice – kam gre moška moda?

22. april 2023

Moške balerinke, krila in pajkice – kam gre moška moda?

22. april 2023
Foto: IMAXtree

V napačno smer, če vprašate nas.

Pred dnevi je svet šokirala poteza modne hiše Balenciaga, ki je sicer znana po svojih bizarnih modnih domislicah. Tokrat so na tržišče poslali moške balerinke s pentljo, ki so na voljo v treh barvah, zanje pa je treba odšteti 750 evrov. Glede na to, da so moški tisti, ki balerinke razglašajo za najgrše ženske čevlje, nas čudi, da so bile nekatere številke v hipu razprodane.

Kam gre torej moška moda? Če vprašate nas, v napačno smer. Tukaj je še nekaj moških trendov, za katere si želimo, da za zmeraj izginejo.

Foto: Balenciaga

Moški v krilu

Moški v krilih niso nič novega. Škotski moški že od nekdaj nosijo kilte, ki pa so del njihove kulture. Prosim, naj tam tudi ostanejo. Na tednih mode namreč vidimo vedno več moških, ki namesto hlač oblečejo krila in z njimi ponosno pozirajo fotografom, ta modni kos pa so posvojili tudi mnogi zvezdniki, med njimi recimo Brad Pitt. Veste, kaj? Tudi, če ne. Naj bodo krila rezervirana samo za ženske.

Foto: IMAXtree

Moški v pajkicah

Kot da tesno oprijete kavbojke z golimi gležnji niso bile dovolj, so zdaj moški začeli nositi še pajkice. Ko gre za šport, so te vsekakor dopustne, ko pa v njih vidimo moškega med pohajkovanjem po mestu, obiskom trgovine ali na zmenku, pa si ne moremo kaj, da nas ne bi ta podoba pretresla v dno duše.

Foto: IMAXtree

Sandali z nogavicami

Trend, ki so ga začeli naši dedki, se je nekaj let nazaj razmahnil med mladimi moškimi, za vse pa so krive znane modne hiše, ki so to bizarno kombinacijo poslale na modne piste. Močno dvomimo, da obstaja kakšna ženska, ki ob pogledu na moškega v sandalih z nogavicami pomisli na to, da bi šla z njim na zmenek. Dragi moški, ne delajte si tega.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close