Našli smo popolno (in cenejšo) kopijo popularnih Chanelovih sandalov

13. junij 2023

Našli smo popolno (in cenejšo) kopijo popularnih Chanelovih sandalov

13. junij 2023
Foto: Instagram @leiasfez

Gre za model, ki pristaja skoraj vsaki poletni opravi, zaradi udobja pa bi jih lahko nosili vsak dan.

Zadnja leta so v ospredju poletne obutve udobni sandali, ki so postali že nekakšen sinonim za poletje in sproščene kombinacije tako v mestu kot ob morju.

Ta trend je postavil nihče drug kot Chanel, francoska modna hiša, ki je na trg poslala trenutno najbolj priljubljen model sandalov. A na (prvotno) presenečenje mnogih ne gre za šik in eleganten model, kakršnih smo vajenih pri tej luksuzni znamki, temveč za nekakšen ‘chunky’ model, ki se zapenja na ježke.

Foto: Chanel
Foto: Chanel

Nekateri jim pravijo kar ‘dad sandals’, številne pa spominja celo na treking športne sandale Teva. S to razliko, da se cena Chanelovih giblje med približno 1.500 do 1.700 evrov.

Foto: Instagram @mija_mija
Foto: Instagram @emmahill

Kljub temu se jim je uspelo zavihteti na vrh najbolj priljubljenih poletnih sandalov, kjer ostajajo tudi to poletje. In seveda so dobili že kar nekaj kopij, oziroma cenejših različic – med drugim je svojo ustvaril tudi Mango, ki jih ponuja za 59,99 evra.

Foto: Mango
Foto: Mango

Mango je letos na prodajne police poslal zelo podobno verzijo, s črno imitacijo usnja in zlatimi detajli. Vsekakor gre za različico, ki je odlična (poceni) kopija Chanelovih.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close