Neprepoznaven igralec vztraja, da ni šlo za plastično operacijo

22. september 2022

Neprepoznaven igralec vztraja, da ni šlo za plastično operacijo

22. september 2022
Foto: Profimedia

Govorice o tem, da naj bi Zac Efron s pomočjo plastičnih operacij spremenil svojo podobo, so se širile že nekaj let, zdaj pa je igralec končno spregovoril. 

Leta 2021 so oboževalci Efrona obtožili, da si je s pomočjo plastične operacije rekonstruiral čeljust. Pred dnevi pa je 34-letni igralec končno razkril, kaj je botrovalo drastični spremembi obraza, toda številni njegovi razlagi ne verjamejo. 

Krive so bile nogavice

Efron je razkril, da mu naj bi leta 2013 spodrsnilo na paru nogavic, medtem ko je doma tekel po hiši. Zaletel se je v granitno fontano ter pri tem izgubil zavest, ko se je zbudil, pa mu je “spodnja čeljustnica visela z obraza”. Po nesreči se je začel travmatičen proces celjenja, pri katerem so mu mišice v čeljusti zatekle na nenormalno velikost.

Efron pravi, da so te mišice preprosto zrasle in da pri tem ni šlo za lepotni poseg. 

Foto: Profimedia

Govorice je označil za “hecne” in dodal, da mu je zanje povedala mama, saj sam ne bere komentarjev o sebi. Mama ga je tako poklicala in vprašala, če je res šel pod nož. Igralec, nekoč glavni igralec Disneyjevega Srednješolskega muzikala, se je odločil, da le pojasni situacijo in ustavi poplavo internetnih šal na račun njegove čeljusti. 

“Če bi cenil to, kar si drugi mislijo o meni, na način kot si oni mislijo, da jih cenim, zagotovo ne bi zmogel opravljati tega dela.”

Kljub temu pa številni oboževalci ne verjamejo njegovim besedam in komentarji na račun njegovega videza se še kar vrstijo. Številni se sprašujejo, kako se je lahko poškodba zgodila leta 2013, njegov obraz pa je šele v zadnjih nekaj letih doživel večje spremembe. “Kaj? To je Zac Efron? Mislila sem, da je on v svojih tridesetih, ne pa v petdesetih letih,” je njegovo izjavo o nesreči komentirala ena od uporabnic TikToka. “Kako se je v petih letih postaral za dvajset let?” je vprašal drugi, medtem ko je tretja uporabnica zapisala, da je igralec zagotovo imel poseg na ustnicah, ličnicah in nosu.

Leta 2019 je izgledal povsem drugače kot letos. Ali skriva svoje lepotne posege? Foto: Profimedia

Efron se je že spopadal s telesno dismorfijo in depresijo

Igralec je sicer pred časom že povedal, da ga nenehno analiziranje njegovega obraza in telesa ter šale na račun njegovega izgleda spravljata v zelo neprijeten položaj.

Efron na premieri filma Obalna straža leta 2017. Foto: Profimedia
Efron v filmu Obalna straža. Foto: Profimedia

Efron je leta 2019 nastopil v filmu Obalna straža, za katerega je moral trdo garati – njegovo telo je bilo namreč kot izklesano, igralec pa je opozarjal, da takšen videz ni realističen. Pol leta ni smel jesti ogljikovih hidratov, paziti pa je moral tudi, da v telesu ni imel preveč vode. Med snemanjem se je spopadal tudi s hudo nespečnostjo in depresijo. 

Pravi, da se je na neki točki odločil, da ne bo več telovadil, temveč bo jedel, kar mu paše, toda razvada je hitro postala škodljiva za njegovo zdravje. “Bil sem nesrečen. Moje telo ni bilo zdravo, preprosto se nisem počutil živega,” je povedal. Efron pravi, da je rad fit in telesna vadba je najboljši način, da ohranja zdrav duh v zdravem telesu, toda svetuje, da pri tem ne pretiravamo. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close