“Nisem se navadila na kritike o svoji teži – le katera ženska bi se?”

11. oktober 2022

“Nisem se navadila na kritike o svoji teži – le katera ženska bi se?”

11. oktober 2022
Foto: Profimedia

Pevka in modna oblikovalka Jessica Simpson je v nedavnem intervjuju priznala, da ne more verjeti, kako pogosto ter s kakšnim užitkom ljudje kritizirajo njeno telo. 

42-letnica pravi, da je v času svoje kariere izgubila in pridobila veliko teže, toda na komentarje in kritike se nikoli ni navadila. “Le katera ženska bi se?” je vprašala. Simpson je povedala, da je prav zato začela z ustvarjanjem svoje modne kolekcije, The Jessica Simpson Collection

“Odločila sem se, okej, vsi bodo ves čas govorili o moji teži, lahko potem od tega dobim vsaj nekaj denarja in to spremenim v biznis prodaje oblačil in sprejemanje (vsega skupaj).”

Simpson je že pred časom naznanila, da ji številka na tehtnici ne bo več zmanjšala samozavesti. Mati treh otrok se je tako odločila, da tehtnico zavrže in se ne tehta več, saj je številka ne definira.

“Nimam pojma, koliko tehtam, samo želim si, da se v svojem telesu počutim dobro in da lahko zapnem hlače. Če jih ne, potem vzamem drugo številko. Imam jih v vseh številkah,” je povedala. 

Jessica Simpson z možem Ericom ter sinom Aceom in hčerkama Maxwell in Birdie. (Foto: Profimedia)

S svojim novim pogledom na težo se zvezdnica zdaj osredotoča zgolj na svoje zdravje. Pravi, da je uspešno opravila s težavami glede svojega telesa in si želi pozitivnega razmišljanja pri tej temi. 

Simpson je leta 2020 izdala tudi svojo biografijo z naslovom Open Book, v katero je vključila tudi dnevniške zapise iz leta 2009, v katerih je razkrila, kako težko se je spopadala s komentarji glede svoje teže.

Danes je zvezdnica vesela, da obstajajo gibanja, ki sprejemajo različne oblike teles in tudi ljudje jo danes lažje sprejemajo takšno, kot je, meni. 

“Mislim, da se ljudje niso vedno zavedali, da je za vsemi nastopi človeško bitje z utripajočim srcem in delujočimi očmi in resničnimi čustvi ter da besede lahko bolijo in ostanejo s tabo celo življenje.”

Jessica Simpson

Style. Več novic

New Report

Close