Nov lepotni trend: do pegic z brokolijem!

24. februar 2024

Nov lepotni trend: do pegic z brokolijem!

24. februar 2024
Foto: TikTok

Nov lepotni trend: do pegic z brokolijem!

24. februar 2024
Foto: TikTok

Je to znak, da bo ta zelenjava kmalu bolj priljubljena v kopalnici kot na krožniku? Čisto mogoče.

Pege nikoli niso bile splošno priljubljene, a zdi se, da je pojav lepotnih filtrov to spremenil. Zahvaljujoč različnim aplikacijam se je zdaj mogoče na družabnih omrežjih pojaviti s pegicami tudi, če vas narava z njimi ni obdarila.

Zdaj želi marsikdo ta učinek poustvariti tudi v resničnem življenju. Najprej so lepotne navdušenke to počele z bronzerjem in tankim čopičem, pa kakavom v prahu, nato je bil v trendu sprej za prekrivanje narastka, ki obraz posuje z majhnimi rjavimi pikicami, zdaj pa je na vrsti … brokoli!

Brokoli za lepoto?

Ta nenavaden trik izvira iz kje drugje kot TikToka, prva pa ga je prakticirala uporabnica Abi’s Skincare in do zdaj zbrala že skoraj dva milijona ogledov – pravi podvig za videoposnetek, ki ne traja več kot 15 sekund.

Kako torej deluje ustvarjanje pegic z brokolijem? V resnici je otročje lahko. Vzemite eno glavico brokolija, ga nežno namočite v močno pigmentiran bronzer, nato pa z zelenjavo potapkajte po svojih ličkih in nosu. Če je učinek premočen, pegice malce zabrišite s čopičem.

@abis_skincare the broccoli freckles hack 🥦 #broccolifreckles #fakefreckles #makeuphack #makeup ♬ original sound – ❦

Ja, vemo, videti je povsem bizarno, ampak rezultat je začuda precej osupljiv. Ga boste poskusili?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close