Novo iz znamke Herbalife: Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

04. november 2022

Novo iz znamke Herbalife: Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

04. november 2022

Zaščitite svojo kožo od znotraj in jo pripravite na vse zunanje vplive. V svojo lepotno rutino sta ga uvrstili tudi beauty vplivnici Jana Koteska in Mojca Mitev.

Naša koža ne pozabi in je prva na udaru vseh zunanjih ugodnih in neugodnih vplivov, zato moramo o svojem pristopu k negi dobro razmisliti. Najpomembneje je, da začnete z zaščito od znotraj.

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je najnovejši član linije izdelkov SKIN v Sloveniji. Collagen Skin Booster vsebuje Verisol® P, pomembne kolagen peptide, za katere je znanstveno dokazano, da po samo štirih tednih zmanjšajo gube okrog oči in izboljšajo prožnost kože*.

O tem sta se prepričali tudi slovenski vplivnici Jana Koteska in Mojca Mitev, ki sta izdelek uvrstili v svojo lepotno rutino.

Foto: Herbalife

Koža ne pozabi

Naša koža jasno kaže vse znake staranja, pomanjkanja vitaminov in mineralov, utrujenost in celo bolezni, zato je izjemno pomembno, da smo poleg njene nege od zunaj pozorni tudi na nego od znotraj.

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je izdelek, bogat s ključnimi vitamini (A, C, E, niacin in biotin) ter minerali (cink, selen, baker in jod) za ohranjanje zdravja kože, las in nohtov**. Je nizkokaloričen, ne vsebuje glutena in je na voljo v osvežujočem okusu jagode in limone.

V svojo lepotno rutino sta ga uvrstili tudi beauty vplivnici Jana Koteska in Mojca Mitev.

Jana Koteska (Foto: Herbalife)

“Z leti sem se naučila, da sta prožnost in naraven videz kože pomembna in da nanju vplivajo številni dejavniki – eden od njih je zagotovo tudi nega od znotraj. Vnos ključnih sestavin, vitaminov in mineralov je izjemnega pomena, in odkar uporabljam Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster, mi je moja koža za to vsekakor hvaležna” je povedala Jana Koteska.

“Odkar sem Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster uvrstila v svojo lepotno rutino, čutim, da je moja koža zadihala,” je povedala Mojca Mitev.

Mojca Mitev (Foto: Herbalife)

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je eden od najbolj prodajanih izdelkov Herbalife Nutrition, ki je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Da bi Collagen Skin Booster vključili v svojo dnevno rutino nege kože, preprosto dodajte eno merico v 250 ml vode, premešajte in spijte. In to je vse!

“Veselimo se, da bomo z izdelkom Collagen Skin Booster tudi v Sloveniji spodbujali zdrav videz kože od znotraj zahvaljujoč sestavini Verisol® P, za katero je znanstveno dokazano, da zagotavlja rezultate”, je povedal Goran Nikolić, generalni direktor družbe Herbalife Nutrition za jugovzhodno Evropo.

Collagen Skin Booster lahko od zdaj nabavite pri svojem neodvisnem distributerju Herbalife Nutrition. Več informacij najdete TUKAJ.

Foto: Herbalife

*Rezultati na gubah okoli oči in elastičnosti kože so vidni po 4 tednih, prvi rezultati pri zmanjšanju vidnih znakov celulita pa po 3 mesecih.

**Biotin, jod, vitamin A in cink prispevajo k ohranjanju zdrave kože. Biotin, selen in cink prispevajo k ohranjanju zdravih las. Selen in cink prispevata k ohranjanju normalnih nohtov.

Style. Več novic

New Report

Close