Kaja Flisar / 19. februar 2024

Odlični načini, kako nositi slip krilo s puloverjem

Čeprav je do začetka pomladi še dober mesec, nam misli že uhajajo k lahkotnejšim oblačilom, ki bodo iz naših omar kmalu izpodrinile debele tkanine. Eno takšnih je slip krilo, ki ga lahko oblečemo že zdaj!

V kombinaciji z debelim puloverjem bo videti izjemno šik in kljub temu še vedno primerno za hladne dni. To dokazuje hrvaška vplivnica Marija Čamber, ki je belo satenasto krilo kombinirala s črnim oversized puloverjem s priljubljenim debelim ovratnikom.

Opravi je dodala še velike uhane v barvi “starega zlata” ter torbico iz lakiranega rdečega usnja – kos, ki ga mora imeti vsako “it” dekle.

Foto: Instagram @mariahs_chambers

Satenasta krila so idealen kos, s katerim lahko svojo modno kombinacijo brez pretiranega razmišljanja povzdignete na višji nivo, saj zaradi elegantnega prelivanja dajejo vtis bolj dragih oblačil, ki jih lahko nosite tako v bolj poslovnih, kot tudi sproščenih kombinacijah – bistvo se skriva v čevljih.

Za prvo priložnost izberite elegantne škornje s peto, za drugo pa se odločite za superge v stilu Allstark ali pa priljubljenega modela Adidas Samba.

Foto: Instagram @emitaz

Oprave modnih navdušenk so nas navdihnile za iskanje satenastih kril, saj smo s to modno kombinacijo ugotovili, kako lepo se podajo k velikim puloverjem, zato jih lahko nosimo tudi v hladnejših dneh. Ni nujno, da čakamo na pomlad!

Foto: Instagram @yasmin_asare

Izbrali smo pet satenastih slip kril, ki so enostavne za kombiniranje.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close