Odprla se je prva Douglas parfumerija v Sloveniji

23. januar 2023

Odprla se je prva Douglas parfumerija v Sloveniji

23. januar 2023
Foto: Douglas

V središču Ljubljane se je končno odprla prestižna parfumerija Douglas.

Parfumerije Douglas so vodilna veriga parfumerij v Evropi, ki svoje dolgoletno poslovanje temeljijo na kakovostnih storitvah, svetovanju, podpori lepotnih strokovnjakov in bogati ponudbi kakovostnih in prestižnih svetovnih blagovnih znamk. Slovenija se torej lahko pohvali, da je končno dočakala odprtje svoje prve prestižne parfumerije.

Prva parfumerija Douglas se nahaja v strogem središču prestolnice, na Kongresnem trgu 4, v prostorih, kjer je bila nekoč slaščičarna Zvezda.

Foto: Douglas

Pri Douglasu najdete tudi kozmetiko Kylie Jenner

Ta luksuzna parfumerija izstopa po edinstvenih novostih in bogati ponudbi kakovostnih izdelkov lastne blagovne znamke Douglas in številnih ekskluzivnih kozmetičnih znamk, kot so By Terry, IT Cosmetics, Anastasia Beverly Hills, pa tudi Kylie Cosmetics, kozmetiki resničnostne zvezdnice Kylie Jenner, ki pri nas v fizičnih trgovinah do zdaj še ni bila dostopna.

Pri Douglasu boste našli tudi številne znamke nišnih parfumov, med drugim Zarkoperfumes, Xerjoff in Maison Margiela, v ponudbi pa imajo tudi znamke Rituals, Voluspa, Kora Organics in Atelier Rebul.

Izvršna direktorica Douglas Hrvaške in Slovenija, Adrijana Bokan v parfumeriji. (Foto: Douglas)

Na voljo tudi svetovanja o ličenju in negi kože

Poleg številnih novosti, ki jih parfumerija ponuja svojim obiskovalcem in kupcem, kot so ekskluzivni niche dišavni kotiček ter ponudba nege in ličil, so na voljo tudi vrhunske storitve svetovanja o ličenju, svetovanja o negi kože in podobno.

Za stranke bo kot vizažist skrbel Felix Fox. (Foto: Douglas)

“Po odprtju spletne trgovine je bil naslednji korak odprtje fizične trgovine v Ljubljani. Zelo sem vesela, da imam po 14 letih vodenja parfumerije Douglas na Hrvaškem končno priložnost odpreti parfumerijo Douglas v svoji domovini. Prav z namenom, da kupcem zagotovimo luksuzno izkušnjo, se lahko pohvalimo s konceptom flagship store, v naslednjih treh letih pa se nameravamo razširiti še z 10-12 poslovalnicami po Sloveniji,” je ob otvoritvi povedala Adrijana Bokan, izvršna direktorica parfumerije Douglas.

Vplivnice Eva Ahačević Pakiž, Jasna Vale, Neja Krampl Mastnak, Rebecca Gliha in Zala Iskra Strnad. (Foto: Douglas)

Douglas parfumerija je otvoritev proslavila v razkošnem ambientu, v družbi izbranih predstavnikov medijev in številnih slovenskih vplivnic.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close