Olivia Wilde razkrila svoj opevan recept za solatni preliv

22. oktober 2022

Olivia Wilde razkrila svoj opevan recept za solatni preliv

22. oktober 2022
Foto: Profimedia

Če se je njena varuška spraševala, za kakšen “poseben” recept gre, pa je igralka končno razkrila recept. 

38-letna igralka je svoj recept za solatni preliv našla v romanu iz leta 1983, ki govori o ločitvi. Stran iz knjige je objavila na svojem Instagram Storyju in tako še prilila na ogenj k drami glede svojega nekdanjega razmerja z igralcem Jasonom Sudeikisom.

Njuna nekdanja varuška je namreč domnevne sočne podrobnosti delila z mediji, med drugim tudi to, da se je igralec ulegel pred avto partnerke, ki je želela Harryju Stylesu odnesti solato s svojim posebnim prelivom, ki ga je običajno delala le zanj.

Igralca sta vse skupaj zanikala, toda zdaj je igralka objavila fotografijo z receptom. Številni se zabavajo ob informaciji, da je igralka svoj slavni recept našla v avtobiografskem romanu Heartburn Nore Ephron, ki govori o pisateljičini ločitvi od nekdanjega moža Carla Bernsteina.

V romanu glavna junakinja zapiše tudi recept za solatni preliv, ki ga pripravlja za svojega moža, od katerega se nato loči. Je zgodba kaj znana?

In kakšen je recept?

Sestavine:

  • dve žlici gorčice,
  • 2 žlici vinskega kisa,
  • 6 žlic olivnega olja.

Zmešajte dve žlici gorčice (v knjigi je omenjena znamka Grey Poupon) z dvema žlicama dobrega rdečega vinskega kisa. Nekaj časa mešajte z vilico, nato pa dodajte šest žlic olivnega olja in mešajte, dokler se mešanica ne zgosti in postane kremasta.

Takšen preliv je idealen za solate, kot so rukola, vodna kreša in endivija. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close