Ulegel se je pred ženin avto, ko je ta želela ljubimcu odnesti svojo posebno solato!

19. oktober 2022

Ulegel se je pred ženin avto, ko je ta želela ljubimcu odnesti svojo posebno solato!

19. oktober 2022
Foto: Profimedia

Bi igralec Jason Sudeikis res naredil kaj takega?

Jason Sudeikis in Olivia Wilde sta bila v zvezi od leta 2011 do leta 2020, skupaj imata tudi dva otroka – osemletnega Otisa in šestletno Daisy. Par je v tistem času najel varuško, ki zdaj medijem razkriva sočne podrobnosti in trdi, da je igralka Sudeikisa varala še pred uradnim razhodom.

Varuška, ki ostaja neimenovana, pa je povedala tudi neverjetno zgodbo. Po njenih besedah naj bi bil Sudeikis tako prizadet nad nezvestobo igralke, da se je v obupanem poskusu, da ga Wilde ne zapusti, ulegel pod njen avto. Igralka naj bi takrat želela zapustiti njuno domovanje, da bi se dobila z ljubimcem Harryjem Stylesom, za katerega naj bi pripravila tudi solato s svojim posebnim prelivom. 

Olivia Wilde in Jason Sudeikis leta 2020. (Foto: Profimedia)

“Tisti večer, ko je odšla s svojo solato, jo je Jason lovil in jo snemal v hiši,” je povedala varuška. “Ona je govorila: ‘Bojim se te, Jason, bojim se te.’ In potem je rekel: ‘Če se me bojiš, zakaj puščaš svoje otroke z mano?’”

Wilde naj bi se vrnila v hišo, Sudeikis naj bi šel za njo, tam pa se je argument le nadaljeval. Sudeikis naj bi rekel, da se je ulegel pod avto zato, da bi bila pozna na zmenek s Stylesom, Sudeikis pa naj bi bil zelo prizadet, da je igralka za ljubimca pripravila solato s posebnim prelivom, k jo je želela pojesti za večerjo skupaj s pevcem. 

Oliva Wilde in Harry Styles se dobivata od začetka leta 2021. (Foto: Profimedia

Varuška pravi, da je povprašala o solatnem prelivu in igralec ji je povedal, da Wilde pripravi poseben preliv, ki ga običajno naredi za svojo družino, takrat pa je solato in preliv pripravila za znanega pevca. 

Sudeikis in Wilde zgodbo zanikata

“Kot starša sva zelo vznemirjena, da se je nekdanja varuška najinih dveh otrok odločila, da si o nama izmisli napačne in žaljive obtožbe in jih javno objavi,” sta povedala in dodala, da varuška že osemnajst mesecev nadleguje nekdanji par in njune bližnje, prijatelje in kolege. Upata, da bo pustila njuno družino pri miru.

Varuška je pri paru delala tri leta in nedavno trdila, da je Sudeikis od nekdanje partnerice prejemal sporočila in glasovna sporočila, v katerih mu je povedala, da ga še vedno ljubi. To je bilo med snemanjem filma Ne skrbi, draga, kjer naj bi Wilde, ki je tudi režirala film, spoznala Harryja Stylesa in se z njim začela dobivati.

Style. Več novic

New Report

Close