Prihaja novi del ikoničnega filma, ki že podira rekorde

12. november 2023

Prihaja novi del ikoničnega filma, ki že podira rekorde

12. november 2023
Foto: Profimedia

Nekakšno nadaljevanje kultnega filma Zlobna dekleta iz leta 2004 januarja prihaja na velika platna. Težko pričakovani film že podira rekorde, saj ima napovednik na YouTubu že več kot 3 milijone ogledov.

Zgodba o srednješolskih zlobnih dekletih se po dvajsetih letih vrača v obliki muzikala in z originalnim filmom nima veliko skupnega. Za začetek gre za drug žanr, precej se razlikuje tudi igralska zasedba, ki ne vključuje nobene super zvezde iz prvotnega filma z izjemo enkratne Tine Fey.

Slavna komedijantka je namreč znova avtorica scenarija, poleg tega pa je tudi v novejši različici filma odigrala vlogo učiteljice.

Tini se v novem delu pridružujejo še Jon Hamm, Jenna Fischer, Ashley Park in Busy Philipps. Produkcijska hiša Paramount je objavila prvi napovednik, ki je na YouTubu v enem dnevu zbral že več ko 3 milijone ogledov, kar je več kot zgovoren podatek, da bo film uspešnica in ga da že vsi težko pričakujejo.

Mi se seveda sprašujemo, ali bo film tako odličen kot napovednik, ali so vse najboljše prizore že vključili v ti dve minuti napovednika. To bomo lahko ugotovili 12. januarja, ko bo film predvajan na velikih platnih po vsem svetu.

Foto: Instagram @meangirls
Foto: Instagram @meangirls
Foto: Instagram @meangirls

Zlobna dekleta je ena najbolj ikoničnih najstniških komedij vseh časov in tudi eden najbolj citiranih filmov. Napisala jo je slavna komedijantka Tina Fey, produciral pa Lorne Michaels, ustvarjalec legendarne serije skečev Saturday Night Live. S to komedijo je nase opozorila Lindsay Lohan, ki je odigrala eno izmed glavnih vlog.

Zlobna dekleta iz leta 2004. (Foto: Profimedia)

Zgodba sicer govori o najstnici Candy, ki se iz Afrike preseli v ZDA in prvič obiskuje srednjo šolo. Spoprijatelji se s tremi najbolj priljubljenimi dekleti v šoli, a njihovo prijateljstvo ne traja dolgo, saj mednje poseže naklonjenost do istega fanta. V njem sta zaigrali tudi Rachel McAdams in Amanda Seyfried, ki sta pozneje zgradili uspešni karieri.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close