Priljubljen najstniški film bo dobil tretji del

20. november 2022

Priljubljen najstniški film bo dobil tretji del

20. november 2022
Foto: Profimedia

18 let po zadnjem filmu je Disney napovedal tretji del priljubljene franšize Princeskin dnevnik.

Se še spomnite najstniške klasike, ki smo jo vsa dekleta oboževala? Kulti film Princeskin dnevnik, ki je Anne Hathaway izstrelil med zvezde, se po skoraj dveh desetletjih vrača.

Foto: Profimedia

Novico je prvi objavil Hollywood Reporter, ki je potrdil, da bo scenarij za tretji del napisala znana televizijska pisateljica Aadrita Mukerji. Po navedbah bližnjih virov prihajajoči film ne bo nova postavitev zgodbe, temveč nadaljevanje prejšnjih dveh filmov.

Še vedno ni znano, ali se bo Anne Hathaway vrnila k vlogi princese iz Genovie, vendar je igralka v preteklosti povedala, da podpira ustvarjanje tretjega filma za franšizo. Debra Martin Chase se vrača kot producentka filma, medtem ko se Melissa K. Stack pridružuje kot izvršna producentka.

Foto: Profimedia

Spomnimo, filma Princeskin dnevnik temeljita na istoimenski seriji romanov in spremljajo Mio Thermopolis, navadno najstnico iz San Francisca, ki odkrije, da je pravzaprav prava princesa in prestolonaslednica izmišljene države Genovia. Prvi del je izšel leta 2001, drugi pa leta 2004.

Čeprav filma nista ravno navdušila kritikov (so bili pa ti bolj navdušeni nad igro obeh glavnih igralk), pa sta se zasidrala v srca cele generacije deklet, nezanemarljiv pa je tudi dobiček, ki sta ga oba prinesla v Disneyjevo malho.

Pozorno pa bomo spremljali nove informacije v zvezi s tem razburljivim nadaljevanjem.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close