Razkošje v malem – kako urediti majhen balkon v apartmaju

29. marec 2024

Razkošje v malem – kako urediti majhen balkon v apartmaju

29. marec 2024
Foto: JYSK

Razkošje v malem – kako urediti majhen balkon v apartmaju

29. marec 2024
Foto: JYSK

S prihodom toplejših dni se začenja sezona bivanja na terasah in balkonih.

Lepo urejeni zunanji prostori, ne glede na velikost, lahko popolnoma nadomestijo dnevno sobo in ustvarijo tisti hygge ambient, ki si ga na dopustu želi prav vsak.

Izkušeni najemodajalci vedo, da je ustvarjanje prijetnega okolja ključno za privabljanje gostov in ustvarjanje dodatne vrednosti, zato pomlad izkoristijo za okrasitev ali osvežitev balkonov in teras svojih apartmajev.

Da bi zagotovili čim bolj preprosto, a stilsko navdahnjeno opremljanje turističnih objektov, danska trgovska veriga JYSK, poleg bogate ponudbe zunanjega pohištva, poslovnim kupcem zagotavlja edinstveno in popolnoma prilagojeno storitev z osebnim svetovanjem, posebnimi količinskimi popusti in prilagodljivo dostavo.

Poleg naštetega so kupci lahko prepričani, da bodo ob podpori B2B oddelka JYSK prejeli najboljše nasvete, kako s pravočasno dostavo, brez presenečenj, ustvariti oaze sprostitve.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri ureditvi manjših balkonov in teras:

Izberite osrednji kos pohištva, ki že sam po sebi ustvari poseben ambient

Foto: JYSK

Pri zunanjih prostorih je treba upoštevati odpornost na vremenske vplive, zato je treba posebno pozornost nameniti izbiri kakovostnejših materialov, ki bodo dolgotrajnejši. Če je vaša balkonska površina majhna, jo opremite z bistro mizo z ujemajočimi se zložljivimi stoli, ki bodo ustvarili intimno vzdušje, idealno za pitje kave z razgledom ali za delitev obroka (in uživanje v njem) z najljubšo osebo.

Foto: JYSK

JYSK ponuja širok izbor takšnih privlačno oblikovanih kompletov iz različnih trpežnih materialov, dopolnite pa jih lahko z udobnim lounge stolom, ki bo postal priljubljen kotiček za branje knjige ali sproščanje ob koktajlu.

Naredite prostor bolj zanimiv z večnamenskim pohištvom

Čeprav na prvi pogled izgledajo kot enostavne rešitve, večnamensko pohištvo JYSK preseneti s svojim dizajnom in različnimi možnostmi uporabe, ki se zdijo kot ustvarjene za majhne prostore.

Primer so praktične vrtne klopi in zaboji, ki so dovolj veliki, da v njih spravimo odeje, ki jih čez dan ne uporabljamo, pridejo pa prav v še vedno svežih spomladanskih večerih in jutrih.

Foto: JYSK
Foto: JYSK

Tudi mizica na koleščkih je eden tistih kosov pohištva, ki zaradi svoje mobilnosti lahko spreminja namembnost in prevzema več vlog. Na njej postrezite hladno pijačo, na spodnjo polico postavite dodatno blazino ali pa jo preprosto postavite kot okras na balkon. Če pa je treba, jo nežno premaknite in sprostite dodaten prostor.

Foto: JYSK

Popestrite prostor z detajli, ki vdahnejo življenje

Lepota je v detajlih. Zato balkon apartmaja opremite z malenkostmi, ki bodo še dodatno poudarile duh prostora in mu dale dodaten čar.

Bodite pozorni na izbiro okrasnih svečnikov, ki bodo prispevali k romantičnemu vzdušju ali mehkih odej in blazin za dodatno udobje. V JYSKu lahko najdete veliko razpoložljivih barv, vzorcev in tkanin, s katerimi boste lažje dosegli želeni stil.

Pri urejanju prostora obvezno poskrbite za rastline, ki ustvarjajo dodaten občutek povezanosti z naravo, za popolno doživetje pa izberite lonce iz naravnih materialov, kot so tisti iz vlaknene gline.

Foto: JYSK
Foto: JYSK

Ko govorimo o dekoraciji prostora, s katero spodbujamo uživanje v prijetnem trenutku, so nepogrešljiv del zgodbe zagotovo svetila, ki s toplino svetlobe ustvarijo čarobno vzdušje večerov na prostem.

V JYSKovi bogati ponudbi različnih latern, svetilk in svečk lahko vsak najde nekaj v svojem stilu. Ti elementi bodo balkonu dali piko na i in pridih razkošja, ki bo gostom pomagal ustvariti nepozabne spomine na počitnice.

Za nasvete in informacije o B2B ponudbi JYSK in posebnih ponudbah za poslovne kupce obiščite: JYSK.si – B2B.

Style. Več novic

New Report

Close