Razšla sta se priznana slovenska estetska kirurga

25. januar 2023

Razšla sta se priznana slovenska estetska kirurga

25. januar 2023
Foto: Instagram @medvedvisnjar_estetika

Pred leti sta združila moči in skupaj odprla zasebno estetsko kliniko Medved Višnjar, ki pa jo zdaj zapirata …

Nevio Medved in Igor Višnjar končujeta skupno poslovno pot. To je prek družbenih omrežij sporočil Višnjar, ko je zapisal, da je “novo leto prineslo nekaj sprememb, ki jih pozdravljam z nasmehom na obrazu.”

Ob tem je dodal, da bo nadaljeval svoje delo na področju estetske kirurgije, in to v istih prostorih, le pod drugim imenom. “Dobrodošli v Kliniko Višnjar, kjer s strokovnimi storitvami najvišje kakovosti skrbimo za prijetno izkušnjo in izjemne rezultate naših strank,” je še zapisal in dodal, da se veseli “novih in starih obrazov in verjamemo, da bomo skupaj ustvarili še mnogo srečnih zgodb.”

Medvedova klinika pa se bo po novem imenovala Medline estetika in se nahaja na drugi lokaciji.

Da se razhajata, sta sporočila tudi na skupnem Instagram profilu @medvedvisnjar_estetika: “Pisale so se lepe zgodbe … prihajajo, nove, še bolj zanimive. Lepo vas je videti,” ob tem pa delila informacije o ločenih klinikah:

“Pravzaprav ne gre za ločitev”

A kot nam je pojasnil Višnjar, “pravzaprav ne gre za ločitev, ampak za širjenje delovanja”. Razložil je, da je obstoječa klinika v zadnjih letih postala premajhna za obseg dejavnosti, “predvsem pa premajhna za načrtovane projekte,” ob tem pa še dodal: “Z Neviem seveda ostajava prijatelja in si bova na različne načine pomagala tudi v prihodnosti.”

V praksi sprememb ne bo, saj vsak svoje delo že vrsto let opravlja samostojno, pravi, bosta pa zdaj stranke sprejemala na različnih lokacijah. Višnjar ostaja v istih prostorih, kjer je prej delovala Klinika Medved Višnjar, Medved pa se seli na drugo.

“Za vse najine stranke bo vedno dobro poskrbljeno, vse bo še naprej nemoteno teklo dalje in zanje sprememb ne bo. Edina novost je pravzaprav ta, da smo odslej na Kliniki Višnjar dosegljivi na novi telefonski številki +38641776000 ali prek elektronske pošte [email protected],” nam je še sporočil Višnjar.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close