Reserved je predstavil linijo dodatkov za dom in mi smo navdušeni

23. februar 2023

Reserved je predstavil linijo dodatkov za dom in mi smo navdušeni

23. februar 2023
Foto: Reserved

Poljska znamka Reserved je po vzoru številnih znamk s hitro modo v svojo ponudbo vključila linijo izdelkov za dom.

Naša nakupovalna košarica se je pričela ob novici, da Reserved svojo ponudbo širi tudi z izdelki za dom, kar hitro polniti. Reserved Home kolekcija zajema namreč vse od tekstila, svetil, raznoraznih dodatkov, kuhinjskega pribora, sveč do dodatkov za otroško sobo in celo dodatke za vaše ljubljenčke.

Foto: Reserved

Izbirate lahko med romantičnim, minimalističnim ali klasičnim stilom, ki vključujejo najpopularnejše trende pri opremi doma kot so vafelj tkanina, fluidne teksture vaz in svetil, zlat jedilni pribor, kamen in marmornati vzorci ter les.

Foto: Reserved

Osvežite si svoj dom

V romantični kolekciji prevladujejo naravni, pastelni zeleni in modri odtenki z dodatkom obveznih cvetličnih vzorcev in pletenega tekstila, ki ustvarjajo rustikalno in nostalgično domače vzdušje.

Minimalistično kolekcijo, ki vključuje tudi dodatke za hišne ljubljenčke, zaznamujejo črna, siva ter bež odtenki. Še najbolj igriva in pisana pa je otroška kolekcija, ki ponuja vse za privlačen in pravljični kotiček za vaše najmlajše.

Foto: Reserved
Foto: Reserved

Znamka Reserved je v linijo vključila tudi izdelke lokalnih poljskih proizvajalcev kot je na primer stekleni izdelki iz tovarne Krosno s skoraj stoletno tradicijo. Glede na vse večjo priljubljenost ter razvoj znamke, ki sicer ponuja ženska, moška in otroška oblačila in dodatke, verjamemo, da bodo dodatki za dom velika uspešnica.

Foto: Reserved
Foto: Reserved

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close