Rihanna okoli vratu nosila uro za 640 tisoč evrov

28. junij 2023

Rihanna okoli vratu nosila uro za 640 tisoč evrov

28. junij 2023
Foto: Instagram @jacobandco

Pevka je na reviji Louisa Vuittona okrog vratu nosila unikatno ročno uro, okrašeno z diamanti, vredno 640 tisoč evrov.

Rihanna je podrla še en rekord, le da tokrat ne gre za glasbeni projekt, ampak modni. Združila je moči z znamko Jacob The Jeweler iz Jacob & Co., s katero so oblikovali z diamanti okrašeno ogrlico choker, s čimer je postala prva oseba, ki je na vratu nosila eno od ročnih ur omenjene znamke.

Ura je vredna kar neverjetnih 700 tisoč dolarjev (okrog 640 tisoč evrov), pri Jacob & Co. pa so pojasnili, da je okrašena s 368 diamanti ter preoblikovana in rekonstruirana kot ogrlica na usnjenem paščku.

Foto: Profimedia

Na Instagramu so še razkrili, da je idejo za ročno uro, ki bi se jo nosilo kot choker, dobila Rihanna sama: “Ko je Rihanna stopila v stik z nami, je imela vizijo, da bi ustvarila choker z uro, ki bi služila kot izjemen modni kos za težko pričakovano modno revijo Louis Vuitton.”

Zvezdnica je neverjeten modni dodatek nosila na prvi Pharrellovi modni reviji Louis Vuitton, kamor je prišla od glave do pet oblečena v džins opravo znamke Louis Vuitton.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To pa ni prvič, da je pevka modni kos nosila na povsem nepričakovan način – pred kratkim je prstan z velikanskim diamantom nosila kar na nogi.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close