S tem se ne smete več obremenjevati, ko dopolnite 30. leto

23. marec 2024

S tem se ne smete več obremenjevati, ko dopolnite 30. leto

23. marec 2024
Foto: Instagram @michellesalasb

S tem se ne smete več obremenjevati, ko dopolnite 30. leto

23. marec 2024
Foto: Instagram @michellesalasb

S prihodom velike tridesetice se mnoge stvari spreminjajo. Za nekatere je to strašljiva številka, za nekatere čarobna, za mnoge pa predvsem posebna prelomnica na poti v zrelo obdobje življenja.

Mnenje drugih

Resnično nima smisla izgubljati čas in energijo za razmišljanje in stres o mnenju, ki ga imajo drugi o vas ali vašem življenju. Življenje je vaše, kreirajte ga po svojih željah ne glede na želje, pametovanje ali pričakovanje drugih. Ne pustite, da mnenja drugih vplivajo na vaše odločitve in sledite svojim sanjam, ne sanjam okolice.

Življenja prijateljev in okolice

Povsem normalno je, da se včasih primerjamo z drugimi, premišljujemo o življenju drugih ali da se oziramo na to kar počnejo drugi. Mislimo, da ste sedaj dovolj zreli (in verjetno niti nimate časa) za ukvarjanje z življenji drugih. Brigajte se le zase in za najbližje.

Foto: Instagram @hohnjecnika

Visenje in izpostavljanje na spletu

Čeprav je to v času številnih družabnih omrežjih težko, verjamemo, da v teh letih ne potrebujete deliti vsake aktivnosti ali dobrega selfija z virtualnimi prijatelji. Nenehno izpostavljanje, z izjemo tistih, ki jim družabna omrežja predstavljajo kariero, je res otročje in samo nakazuje, da se spopadate s težavami na področju psihe in čustev. Manj ljudi ve, kje ste bili, boljše je.

(Ne)pravi prijatelji

Do te točke v življenju bi že morali znati oceniti, kateri so pravi prijatelji in kateri mislijo, da so. Ti, ki samo menijo, da so vaši prijatelji, so tisti, ki vas živcirajo, izkoriščajo in črpajo vašo energijo. Ne privoščijo vam uspeha in o vas morda celo grdo govorijo. Takšnih prijateljev ne potrebuje nihče, prav tako to velja za partnerje.

Foto: Instagram @carina

Zadnji trendi

Če ste do zdaj slepo sledili trendom in zapravljali veliko denarja za oblačila in modne dodatke, se bo to najbrž kmalu spremenilo. Prioritete in odnos do materialnih stvari se z leti spremeni in prav tako občutek za vaš lasten slog. To seveda ne pomeni, da ne želite ali vam ni treba biti lepo oblečeni, temveč da nakupujete premišljeno.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close