Se je tudi vam kaj nenavadnega pripetilo v trgovini?

23. december 2021

Se je tudi vam kaj nenavadnega pripetilo v trgovini?

23. december 2021
Avtor: Unsplash

V času gneč in božičnih nakupov smo lahko vsak dan priča čemu nenavadnemu okoli nas. Uporabniki Starševskega čveka so delili svoje pripetljaje iz trgovin.

Ko se odpravimo v trgovino, si najbrž ne predstavljamo, da bomo priča čemu nenavadnemu ali zabavnemu, a vseeno se okoli nas pogosto dogajajo stvari, ki nas nasmejijo ali nam ostanejo v spominu. Uporabniki Starševskega Čveka so delili svoje pripetljaje, ki so jih doživeli v zadnjem tednu, ko so se odpravili v trgovino.

Opišite vašo dogodivščino, najbolje ne starejšo od tedna dni. Pa ne vleč prazgodovinskih dogodivščin. To soboto grem po standarden nakup v Hofer in mi je padel v oko mladi očka, z bluetooth slušalko in otrokom v nahrbtniku. Čist podrejeno poslušal ženo, kateri jogurtek mora kupiti. Mater, ta ga pa ima na kratkem,” je temo odprla uporabnica pod imenom opazovalka101.

To soboto mercator… prekladanje dražjih jajc v škatlo z cenejšo kodo, videl sem svašta v življenju ampak tukej sem pa od presenečenja 2x pogledal, če prav vidim…” je napisal prvi uporabnik.

V Lidlu na blagajni, bila je kar gneča. En par pred mano nabavi za skoraj 200 evrov, vsi lepo čakamo v vrsti, onadva zlagata, mečeta v voziček, vrečke, sta hitela in umikala. Potem reče znesek in sta se gledala kdo bo plačal, vsi smo gledal in čakal. Moški se je potem obrnil stran in začel obračat voziček, ona je iskala nekaj po torbici še vedno nič, sta se spogledala in potem je bilo njo tako sram, ker je to trajalooooo, da je le vzela denarnico in dala kartico in plačala. Se mi je kar zasmilila s tistem trenutku,” pa je sočutno opisala svojo prigodo druga uporabnica.

Avtor: Profimedia

Nekateri pa so delili mal bolj tragikomične zgodbe: “Žalostna štorja. Klošar je stal pred blagajno z eno stekleno flašo in s pestjo nafehtanega denarja, pa ni zdržal cele vrste, je že pred blagajno odvil pokrovček in nagnil…in ugotovil, da ima namesto enciana sadni sirup.. Temu se reče tragedija.”

Za nekaj časa je temo razvnel s svojim komentarjem eden izmed uporabnikov, ki je delil svojo zgodbo o starejši gospe: “Zadnjič v Šparu. Dopoldan, med tednom. Delala je samo ena blagajna, ko se nas je nabralo malo več kupcev. Pred mano stara gospa, ene 85, se zdi da komaj stoji in diha.;). Zatem pride še ena trgovka odpret blagajno in ta tastara jo podurha za to novo odprto blagajno, da mi ni blo nič jasno! Švignila je mimo mene kot blisk. hehehe… Ta stari so kar zvitorepci. Niso tako ubogi kot se zdi…”

Ena izmed uporabnic pa je za boljše vzdušje poskrbela s pozitivno zgodbo, ki jo je spomnila na naš forum: “Danes je v merkatorju stranka imela na videoklicu osebo in ji kazal vrste kave, da si je lahko izbrala, katero bi. Se mi je zdelo lepo. Takoj sem pomislila na to temo.”

Imate tudi vi kakšno zanimivo prigodo in bi jo radi delili? Ali pa vas zanimajo prav vse zgodbe naših uporabnikov? Skočite na naš forum in se pridružite pogovoru!

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close