Selena Gomez pozabila na prijateljico, ki ji je odstopila svojo ledvico

08. november 2022

Selena Gomez pozabila na prijateljico, ki ji je odstopila svojo ledvico

08. november 2022
Foto: Profimedia

Dokumentarni film o pevki je sprožil številne drame, na eno izmed njih se Selena že odzvala.

Medtem ko je v dokumentarcu o Seleni Gomez številne zmotil odnos dolgoletne prijateljice Raquelle Stevens do nekdanje Disneyjeve pevke in igralke, pa je še več drame vzbudila odsotnost Selenine dolgoletne prijateljice Francie Raise. Oboževalci so pričakovali, da bo igralka v dokumentarnem filmu, ki ga je Selena snemala šest let, zagotovo prikazana, saj je Seleni leta 2017 darovala svojo ledvico. 

Francia in Selena sta bili prijateljici deset let in imeli sta se za sestri, toda velik prepir je sledil že leto po operaciji. Takrat Francii ni bil povšeči Selenin nezdrav življenjski stil, toda leta 2021 sta zakopali bojno sekiro in pozabili na stare zamere, igralka pa se je letos udeležila tudi Seleninega praznovanja za njen trideseti rojstni dan.

Foto: Profimedia

Pred dnevi pa je spet počilo. Selenin dokumentarni film je resda govoril o njeni izkušnji z lupusom in odpovedjo ledvic, toda Selena Francie ni omenila. Slednjo je zmotilo tudi to, da je Selena v intervjuju z Rolling Stone povedala, da je Taylor Swift njena edina prijateljica v tej industriji.

“Nikoli se nisem počutila vključeno v kul skupino punc, ki so bile zvezdnice. Moja edina prijateljica v tej industriji je zares samo Taylor Swift, zato spomnim se tega občutka, da nisem pripadala,” je povedala Selena. 

Selena Gomez je po operaciji objavila fotografijo iz bolnišnice. (Foto: Profimedia)

Francia je prijateljico odsledila na Instagramu, pod objavo profila E!News, ki je objavil Selenin citat, pa je komentirala: “Zanimivo”, nato pa komentar hitro izbrisala. Oglasila se je tudi Selena in sicer prek komentarja na TikToku. Zapisala je: 

“Se opravičujem, da nisem omenila vsake osebe, ki jo poznam.”

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close