Selena Gomez uporablja serum za več kot 400 evrov!

13. januar 2023

Selena Gomez uporablja serum za več kot 400 evrov!

13. januar 2023
Foto: Profimedia

Znana igralka je v TikTok videu predstavila svojo večerno rutino, v kateri uporabi serum za kar 445 evrov.

Dvojno čiščenje s čistilnim balzamom in mlačno vodo je odličen način za odstranjevanje ličil na začetku vaše rutine nege kože. Ko ste se očistili, je vaša rutina verjetno sestavljena iz enega ali več serumov za obraz, vendar, ali ste kdaj pomislili, da lahko pomagajo tudi pri odstranjevanju ličil? Vsaj po mnenju Selene Gomez lahko.

Zvezdnica nas je pred kratkim prek TikToka popeljala skozi svojo rutino nege kože, v kateri je razkrila nekaj precej … zanimivih nasvetov. In sicer način, kako se loti odstranjevanja ličil s serumom La Mer za 478 dolarjev oz. 445 evrov.  

A znana pevka pravi, da lahko dosežete enake rezultate s katerim koli serumom za nego kože, ki ga imate pri roki, čeprav sami priporočamo, da se držite svojega najljubšega odstranjevalca ličil.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me – Miley Cyrus

Ker je treba področje okoli oči obdelati z nežnim dotikom, še posebej pri odstranjevanju ličil z oči, Selena serum na veke vtre s sredincem.

Tudi odstranjevanje ličil in micelarna voda gresta z roko v roki. Gomez nato za serumom uporabi Bioderma Sensibio H2O Make-up Removing Micelle Solution, preden razkrije še en zanimiv nasvet za odstranjevanje trdovratnega ličila z oči: z uporabo miniaturne lepotilne gobice, namočene v Biodermo, da lažje dostopa do trdovratnih gub trepalnic

Foto: Profimedia

Potem, namesto da bi razpršila svoj Dermatologica’s Multi-Active Toner neposredno na svojo kožo, tonik razprši na okroglo blazinico za odstranjevanje ličil, podrgne blazinico po obrazu s potegi navzgor in nato nanese La Mer’s Renewal Oil. Svoj svetleč izgled zapečati z vlažilno kremo Tatcha Water Cream in kremo Laneige Radian-C z vitaminom C.

Zdi se, da se ustanoviteljica Rare Beauty dobro zaveda, da ima njena metoda odstranjevanja ličil La Mer ceno, za kateri si morate vzeti kredit, če ste normalna oseba, ki zasluži normalno količino denarja. Svojo lepotno rutino na TikToku je opisala z besedami: “PSA, večino teh izdelkov sem dobila brezplačno. Ne hodim kar tako povsod.”

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close