Slovenske vplivnice obožujejo izzivalne kopalke

23. avgust 2023

Slovenske vplivnice obožujejo izzivalne kopalke

23. avgust 2023
Foto: Instagram

Slovenske vplivnice obožujejo izzivalne kopalke

23. avgust 2023
Foto: Instagram

Poletje se počasi bliža h koncu in naše vplivnice so zadnje vroče dneve izkoristile za poležavanje na plaži, vožnjo s čolnom in odkrivanje skritih morskih kotičkov – vse to seveda v stilu.

Med brskanjem po Instagramu nam je hitro postalo jasno, da so letos v igri črne izrezane kopalke, ki razkrivajo ogromno gole kože. Nekatere so se odločile za enodelne modele z izrezi ob straneh, druge pa so zapeljevale v dvodelnih bikinkah, ki so bolj malo prepuščale domišljiji.

Nina Retar to poletje potuje iz ene sanjske destinacije na drugo. Med drugim je uživala na Ibizi, kjer je privabljala poglede v enodelnih izrezanih kopalkah, h katerim je kombinirala trendovske sandale s platformo in cekar z znakom najbolj priljubljenega kluba na Ibizi.

Foto: Instagram @ninaretar

Katarina Benček je večino poletja preživela v Puli, kjer s partnerjem Markom gradita hišo. Ob sončnem zahodu je pozirala v enodelnih kopalkah z visokim izrezom in zanimivimi detajli, ni pa pozabila niti na zlat nakit.

Foto: Instagram @katarina_bencek

Tudi Gaja Prestor obožuje morje. Letos se je potepala po Capriju, kjer je osvajala v dvodelnem bikiniju, ki je poudarjal njene obline in razkrival ogromno gole kože.

Foto: Instagram @gajaprestor

Poseben model enodelnih kopalk smo opazili tudi na modni vplivnici Maji Malnar, ki je letos dopustovala v Saint-Tropezu. Kopalke so bile videti, kot da so narejene iz treh posameznih delov, ki so prilepljeni na njeno telo. A poleg tega, da so izredno ekstravagantne, so kopalke očitno tudi zelo udobne. Maja se je namreč v njih celo vozila z gliserjem.

Foto: Instagram @majamalnar

Trend izrezanih črnih kopalk je razširjen tudi v tujini. Švedska vplivnica Kenza Zoutien Subosic je v zanimivem dvodelnem kompletu ob jezeru praznovala obletnico poroke.

Foto: Instagram @kenzas

Kako biti šik na ladji pa je dokazala italijanska vplivnica Chiara Biasi, ki je plula po italijanskem otoku Lipari. Oblečene je imela črne enodelne kopalke, ki jih je povezovalo nekaj trakcev. Dopolnila jih je s črnimi očali in poletnim ogrinjalom.

Foto: Instagram @chiarabiasi

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close