Strokovnjak za razmerja: “Ženske morajo biti s starejšim”

20. avgust 2022

Strokovnjak za razmerja: “Ženske morajo biti s starejšim”

20. avgust 2022
Foto: Profimedia

Strokovnjak za razmerja in odnose pravi, da bi morale ženske iskati moške, ki so vsaj 10 let starejši.

Avstralec Jake Maddock obljublja svojim strankam “razmerje 10/10”, (a le, če se gre za heteroseksualno razmerje). Znan je po svoje grobo iskrenem pristopu k razmerjem, na katere ne dobi vedno pozitivnega odziva, a do sedaj si je na Instagramu nabral kar 75 tisoč sledilcev.

V svojem zadnjem intervjuju pa je Jake razkril, po njegovem mnenju, idealno starostno razliko med partnerjema – razlog za to pa vidi v bioloških razlikah. Za Femail je povedal: “Moški in ženske čustveno dozorijo ob različnih starostih. Strokovnjaki pravijo, da moški za to potrebujejo 10 let dlje kot ženske,” je povedal.

Dodal je še, da je manjša verjetnost, da se bo starejši moški bal navezanosti in bo bolj odločen glede razmerja in česa si želi v zvezi. Za novičarsko stran pa je tudi dodal, da bo moški zaradi svoje starosti deloval bolj privlačen, ker bo imel bolj “moško energijo”.

Nadaljeval je: “Storil je že vse napake, ki jih najbrž ne bo ponovil. Ne bo se igral neumnih igric, izbral je vas in za to je imel dobre razloge, zato vas bo tudi bolj cenil.”

Primeri takih parov

Strokovnjak, ki je tudi sam poročen, je za primere naštel številne hollywoodske pare.

George Clooney je bil očitno zelo previden glede žensk, s katerimi je zmenkoval,” je dejal. “Pri 52 je bil še samec, ko je leta 2013 spoznal Amal Alamuddin. Od nje je starejši sedemnajst let, kar nobenega od njiju ni zmotilo. Jerry Seinfeld se je poročil z Jessico Sklar leta 1999, ko je imel 45 let, ona pa 28. Še vedno sta skupaj. Alec Baldwin je začel hoditi s Hilario Thomas leta 2011, ko je imel on 53 let, ona pa 27. Še vedno sta skupaj. Harrison Ford je začel hoditi s Calisto Flockhart leta 2002, ko je imel on 60 let, ona pa 38. Še vedno sta skupaj,” je naštel Jake.

Toda nekateri so ta pristop kritizirali zaradi dejstva, da je omejen in velja le za določen odstotek prebivalstva. Prav tako pa so mnenja, da gre za izkoriščanje slave in moči.

Moški naj plačajo zmenek

V duhu spletnih nasvetov glede zmenkov pa je njegova kolegica in tudi strokovnjakinja za zmenke, TikTokerka @ask.nelly dodala, da morajo moški nujno plačati na prvem zmenku.

Delila je posnetek moškega, ki je rekel, da so ženske, ki mislijo, da jim mora moški kupiti večerjo, “vzvišene”, ker mislijo, da to ni vredno njihovega časa.

Vendar se Nelly s tem nikakor ni strinjala in je pojasnila: “Tako zoprno je, ko moški tako govorijo, a dovolite mi, da vas malo opomnim, kako potekajo zmenki, ker očitno nekateri to potrebujejo,” je povedala.

@ask.nelly #stitch with @leviwashington Entitlement is when men ask women out and *don’t* pay👆#datingcoach #dating101 #chivalry #datingadviceforwomen ♬ original sound – 🖤 Nelly 🖤

“Torej, če moški povabi žensko na zmenek in se očitno romantično zanima zanjo, in ne pobere računa, ne gre za vzvišenost. Vendar gre za eno od teh petih stvari: številka ena, ni viteški, ni gentleman. Številka dve, skopuh je. Tretjič, ne more si privoščiti zmenka. Številka štiri, ne spoštuje žensk in številka pet, v njej ne vidi nagrade, ki bi jo lahko osvojil, ker je stopnja moškega zanimanja vedno povezana z njegovo stopnjo truda.”

Medtem ko se je veliko ljudi strinjalo z njenimi mislimi, so drugi raje imeli stvari nekoliko bolj enakopravne – kar je še enkrat dokazalo, da ni univerzalnega pristopa, ko gre za zmenke in razmerja.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close