‘Superman’ pravi, da so intimni prizori nepotrebni in nesmiselni

09. februar 2024

‘Superman’ pravi, da so intimni prizori nepotrebni in nesmiselni

09. februar 2024
Foto: Profimedia

Priljubljeni igralec Henry Cavill je presenetil z izjavo o intimnih prizorih v filmih in serijah.

Čeprav velja za enega najbolj seksi igralcev na svetu, ki je upodabljal Supermana in The Witcherja, pa je Henry Cavill odločno proti snemanju intimnih prizorov v filmih in serijah. Zanje celo pravi, da so “večinoma nepotrebni za zaplet filma”. Svojo izjavo je razložil z besedami, da mu je ob gledanju takšnih prizorov nerodno. “Vem, da gre za koreografijo, ampak res mi ni treba tega gledati.”

O tem je spregovoril v podkastu Happy Sad Confused, v katerem je dejal, da intimnih prizorov za potrebe filma in serij večinoma ne razume. “Seveda obstajajo okoliščine, ko je prizor seksa dejansko koristen za film, ne le za občinstvo. Ampak mislim, da se te prizore danes preveč uporablja in potem se sprašuješ: ‘Je to res potrebno ali ljudje samo nosijo manj oblačil?’,” je dejal.

Foto: Instagram @henrycavill

Dodal je še, da ti prizori velikokrat dosežejo celo nasproten učinek, da gledalcu postane nekoliko nerodno, saj se sprašuje, zakaj so potrebni za zgodbo: “Če je serija ali film poln golih teles, si mislite: ‘V redu, ampak, kaj je smisel tega, kot imeti golo osebo v prizoru’.”

Na koncu je še povedal, da so lahko spolni prizori po njegovem mnenju odlični za film, da lahko pomagajo pri zgodbi, a da jih bo “človeška domišljija večinoma premagala”.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close