Ta horoskopska znamenja najbolje lažejo!

22. marec 2024

Ta horoskopska znamenja najbolje lažejo!

22. marec 2024
Foto: Instagram @xeniaadonts

Ta horoskopska znamenja najbolje lažejo!

22. marec 2024
Foto: Instagram @xeniaadonts

Ni slabo vedeti, s kom imate opravka… preverite, kdo je najbolj talentiran za prekrivanje resnice!

Resnica je najboljša strategija. Zakaj? Preprosto zato, ker nas življenje prej ali slej izuči, da resnica pride pride vedno na dan, če ne danes, pa jutri, če ne čez eno leto, pa čez nekaj let. Marsikdo laže zgolj zato, da se brani ali pa zato, da ne pove ‘grde’ resnice.

Čeprav je zaradi laži včasih v družbi več miru, saj bi bilo težko, če bi vsi vsakomur v obraz povedali kar resnično mislimo. Majhne laži ne bolijo in ne škodijo, a velike lahko imajo zelo neprijetne, včasih tudi usodne posledice.

Nekateri lažejo občasno, nekateri ves čas, drugi pa zagovarjajo zgolj in samo resnico. Razlogi, zakaj lažejo so prav tako različni. Da boste v življenju bolj previdni in lažje ujeli tistega z dolgim nosom, smo preverili, katera zodiakalna znamenja so najbolj nagnjena k lažem.

Foto: Unsplash

Dvojčki

Na vrhu seznama so dvojčki, katerih neiskrenost je tako zloglasna, da v vsakem horoskopu najprej piše, da gre za dvolično osebnost. Pogosto njihove laži sploh niso namerne, dvojčki imajo enostavno bogato domišljijo. Težko se držijo obljub, zato se pogosteje zlažejo, tudi če to sprva ni bil njihov namen.

Rak

Ljudje rojeni v tem vodnem znamenju so zelo kreativni, kar jim omogoča izmišljanje situacij še prej kot rečejo zdravo. Rakci najpogosteje lažejo, ko se skušajo izmuzniti iz težavnih položajev in si pri tem izmislijo zapleten, a prepričljiv scenarij, ki jih reši obtožb.

Foto: Unsplash

Lev

Levi so dramatični in radi v središču pozornosti, kar pa jim hitro da navdih, da začnejo pretiravati in jih domišljija zanese. Ko torej lažejo v smislu povečevanja svojih dosežkov in podobno, želijo biti samo bolj zanimivi sogovorniku, kot v resnici so. Resnica se jim pogosto zdi dolgočasna.

Tehtnica

Le kdo bi si mislil, da diplomatska tehtnica sploh lahko laže. Toda če to počne in kadar počne, naredi to samo zato, da bi ohranila prijetne in korektne odnose okoli sebe. Raje tvegajo laž, kot da bi porušili medsebojne odnose in zanetili prepir.

Foto: Instagram @dizdar_el

Kozorog

Kozorogi razmišljajo praktično. Laži jim pomagajo, da se izvlečejo iz neprijetnih položajev. Kozorog bo tako raje dejal, da nima časa za kavo, kot da bi iskreno priznal dekletu, da mu sploh ni všeč.

Ribi

Celo vedno prijateljsko razpoložene ribe, polne empatije, bodo včasih zaigrale na igro mučenika, da bi dobile malce sočutja od okolice. Pri tem se bodo za prepričljivost zatekle tudi k laži. V drugih primerih so ribe med najbolj iskrenimi med nebesnimi znaki.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close