V teh astroloških znamenjih so rojene najbolj trmaste osebe!

14. januar 2024

V teh astroloških znamenjih so rojene najbolj trmaste osebe!

14. januar 2024
Foto: Instagram @entre_dois

V teh astroloških znamenjih so rojene najbolj trmaste osebe!

14. januar 2024
Foto: Instagram @entre_dois

Ste med njimi? Če ste že na prvo žogo okrivili ‘bika’ in ‘bikice’, ki naj bi bili menda najbolj trmasti, ste se zmotili!

Najbrž tudi sami poznate kakšno osebo, ki mu je opravičilo povsem nepoznano in gre težko z jezika, rine z glavo skozi zid ali ne bo storila ničesar, kar ni po njihovem okusu ali željah. Takšni ljudje ne želijo niti preizkusiti novih jedi, so raje celo nekaj dni tiho, če je to potrebno, kot da bi priznali napako in vztrajajo v nepomembni situaciji.

Predstavljamo vam tri zodikalna znamenja, v katerih so po mnenju strokovnjakov bojda rojeni najbolj trdoglavi in ‘ponosni’ posamezniki, ki so utelešenje trme trmaste.

Foto: Instagram @camilleyolaine

Škorpijon

Osebe, rojene v tem znamenju, so pripravljene na pogovor vse do trenutka, ko ranite njihov ego. Če so res krivi oni, vi pa ste nedolžni, bodo svojo krivdo vsekakor priznali. V nasprotnem primeru pa obstaja možnost, da ga bo neupravičeno obtoževanje tako užalilo, da bo povsem prekinil odnos z vami.

Oven

Od ovnov boste težko dobili opravičilo. Če pa se vam bo to posrečilo, potem gre za nekaj tako zelo resnega, da celo sami ne morejo spregledati, kaj se je zgodilo in da so odgovorni za napako. Ovni v glavnem ignorirajo obtožbe in vse delajo po svoje. Sposobni so tudi pravih prepirov, če od njih zahtevate opravičilo na vso silo.

Foto: Instagram @gentlesleague

Lev

Lev je izredno dostojanstveno in ponosno znamenje, zato bodo v konfliktnih situacijah vpregli vse moči, da bi dokazali svoj prav in mu jim drugi ne bodo mogli oporekati. Če vseeno ugotovijo, da je ravnal napačno, bodo postali (melo)dramatični in pripravili pronicljiv nagovor, s katerim bi preprečili, da še vedno ne bi izpadli kot izguba ali tisti, ki so ravnali narobe.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close