Ta oseba bo po novem obvezen del poročnega slavja!

03. februar 2023

Ta oseba bo po novem obvezen del poročnega slavja!

03. februar 2023
Foto: Unsplash

Ste že razmišljali, da bi za svojo poroko najeli nekoga, ki bi skrbel za vaša družbena omrežja?

Za poročni dan se običajno najame fotografa in/ali snemalca, toda na te fotografije se običajno čaka več tednov. Sami prav tako ne morete neprestano viseti na telefonu, slike svatov pa običajno niso najboljše, pogosto se svate na poroki tudi prosi, da ne uporabljajo telefonov.

Poleg tega je danes urejen profil na družbenih omrežjih zelo pomemben in na Instagramu, TikToku, Facebooku in drugje si ne želite objaviti slabih fotografij in videov. 

Rešitev je kreator poročnih vsebin za družbena omrežja. Ja, takšen je njihov uradni naziv. Ti strokovnjaki za družbena omrežja na poročni dan snemajo videe iz zakulisja, posebne utrinke in fotografije, ki jih lahko takoj delite s svojimi sledilci. Nevesti tako skozi cel dan sledijo s telefonom, jo posnamejo, medtem ko ji urejajo lase in mejkap, ko hodi do oltarja in ko z možem zapleše prvi ples. Slike in videe tudi uredijo in najkasneje v roku 24 ur so pripravljene na objavo, lahko pa se dogovorite tudi, da slike objavljajo sproti čez dan. 

@agoldendogmom one of the best wedding planning decisions we made 🤍 @its.kasie #weddingtips #weddingcontentcreator #weddingtiktok #bride ♬ This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole

Ko se odločate za najem takšnega ustvarjalca, je seveda dobro, da si pogledate, kakšne vsebine ustvarja ter se odločite za tistega, katerega stil vam najbolj ustreza, prav tako pa se odločite, na katerih družbenih omrežjih želite vsebine objaviti. Želite Instagram reel ali zabaven TikTok s trenutno aktualnimi audii? 

Prav tako morate premisliti, za koliko časa želite takšnega ustvarjalca najeti in koliko najem stane. Ustvarjalce poročnih vsebin za družbena omrežja lahko najdete prek spletnih brskalnikov, ne pozabite pa tudi na družbena omrežja – svoje delo najpogosteje pokažejo prav na Instagramu in TikToku. Ena izmed takih je tudi Taylor Ivey iz Salt Lake Cityja.  

@taylorbivey I love what I do 😭 #bridetok #weddingday #tiktokbrides #weddingtok #weddingtiktok #bridesoftiktok #plussizebride #wedding #weddingcontentcreator #weddingevent ♬ Bejeweled – Taylor Swift

Taylor svojo pot kot ustvarjalka vsebin kaže predvsem na TikToku. Pravi, da je idejo za svoje podjetje, ki se ukvarja z ustvarjanjem vsebin za družbena omrežja, dobila prav na svoji poroki. Dan po pomembnem dnevu je ugotovila, da ni imela nobenih fotografij, ki bi jih lahko objavila. Odločila se je, da sama postane ustvarjalka vsebin, saj meni, da tega primanjuje. Mladoporočenci si namreč želijo takoj ogledati fotografije in podoživeti svoj veliki dan. 

Pravi, da na porokah izgleda, kot da bi bila sama ena izmed tistih povabljenk, ki nikoli ne odložijo telefona. Ob tem je poudarila, da nikoli ne bo v napoto fotografom in snemalcem in da tudi ni njihova zamenjava, temveč zgolj “bonus”, pravi. Pri snemanju in fotografiranju se osredotoča predvsem na spontane in intimne trenutke, ki delujejo bolj pristno od urejenih fotografij in zmontiranih filmčkov, ki jih mladoporočenci nekaj tednov kasneje dobijo od fotografov.

@taylorbivey Replying to @besteventsco YES! I travel ✈️ #weddingdaycontentcreator #weddingday #bridetok #tiktokbrides #weddingtok #weddingtiktok #bridesoftiktok #wedding #weddingevent #nearlyweds ♬ original sound – TAYLOR | day of wedding cc

Meni, da je njena prednost prav to, da so fotografije in videi, ki jih naredi, hitro dostopni ter minimalno obdelani. Napoveduje, da bo poročna industrija prepoznala potencial, ki ga imajo ustvarjalci družbenih vsebin ter da bodo ti ustvarjalci posledično na porokah zelo zaželeni in priljubljeni. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close