Kaja Flisar / 25. september 2023

Kombinacija tedna: barvite tvidaste jakne

Končno smo zakorakali v jesen, ki je s seboj prinesla tudi spremembe v naši garderobi. Komaj že čakamo, da jo napolnimo s trenčkotom, puloverji in gležnjarji, ki so le nekateri izmed kosov, ki jih bomo z veseljem nosili v prihajajočih deževnih dneh.

Eden od tistih, ki je vsem padel v oči in bo zagotovo hit te jeseni, pa so barvite jakne iz tvida.

Teksturirana tkanina tvid je najpogosteje povezana s kompletom suknjičev in mini kril, za svojo popularnost pa je zaslužna ena najbolj luksuznih blagovnih znamk danes, pa tudi v 90. letih – Chanel.

Jakne in suknjiči iz tvida so postali eden od zaščitnih znakov te luksuzne modne hiše, danes pa te kose oblačil vse pogosteje srečamo ne le pri poslovnih ženskah v 30. letih, ampak pri ženskah vseh starosti, ki ljubijo eleganco.

Foto: Instagram

S suknjičem iz tvida je skoraj nemogoče zgrešiti, saj gre za kos, ki se poda skoraj vsakemu outfitu. To jakno lahko kombinirate s kavbojkami, krilom (bodisi mini ali maxi), obleko ali širokimi hlačami in navadno belo majico.

Letos so naravne barve izpodrinile tvidaste jakne v živahni rdeči, rumeni, zeleni, modri ali vijolični barvi, ki bodo odlična popestritev jesenske garderobe.

Foto: Instagram

Izbrali smo naše najljubše modele tvidastih jaken, ki so na voljo v high street trgovinah.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close