Tej pleteni torbici iz Manga se je nemogoče upreti!

03. junij 2023

Tej pleteni torbici iz Manga se je nemogoče upreti!

03. junij 2023
Foto: Mango

Nabor torbic iz rafije, slame in drugih naravnih vlaken je letos res ogromen. Našo pozornost je pritegnila clutch torbica iz Manga, ki je popoln modni dodatek za vroče poletne večere.

Trgovine so zavzeli cekarji vseh vrst, oblik in barv – od takšnih velikih in trdnih za na plažo, pa do manjših in mehkejših za potep po mestu ali nakupovanje. V morju vseh cekarjev, ki smo jih zasledili v trgovinah in na družbenih omrežjih, smo našli enega, ki še posebej izstopa.

Pravzaprav ne gre za cekar, ampak za clutch torbico, narejeno iz naravnih vlaken. Torbica je na voljo v dveh barvah – naravni in zeleni, model pa še posebej izstopa po svoji obliki, ki je elegantna in ležerna hkrati.

Foto: Mango

Najbolj v trendu boste, če torbico nosite v roki ali pod pazduho, če imate polne roke, pa jo lahko nosite tudi čez ramo – torbici je namreč priložena snemljiva verižica. Kaj pa cena? Za prikupen clutch je treba odšteti 49,99 evra.

Foto: Mango

A to ni edina pletena torbica iz njihove poletne kolekcije, v katero smo se zaljubili. Če pobrskate po njihovi spletni trgovini, boste odkrili še veliko podobno lepih modelov. Kaj pravite recimo na tole, ki je na voljo v naravni in črni barvi?

Foto: Mango

Ja, vemo, težka izbira!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close