To je najdražje stanovanje na Airbnbju za 11.700 evrov na noč

06. september 2023

To je najdražje stanovanje na Airbnbju za 11.700 evrov na noč

06. september 2023
Foto: Airbnb

Vas zanima, kaj dobite za takšno bogastvo?

Airbnb je popolnoma spremenil način potovanja mnogih med nami in pustolovcem dal možnost, da živijo kot domačini v manj obiskanih vaseh in mestih po vsem svetu. Toda tisto, kar se je začelo kot način, da ljudje oddajajo svoje domove, medtem ko so zdoma – z dodatnim zaslužkom – je zdaj postalo resno donosen posel.

Na Airbnbju je trenutno več kot sedem milijonov oglasov, tako da ne glede na to, ali načrtujete gurmansko potovanje v Peru in iščete najboljše restavracije v Limi, se odpravljate na enega od številnih evropskih čarobnih otokov ali ste obsedeni z obiskom najbolj osupljivih vrtov na svetu, ima platforma za vas vedno dobre ideje za bivanje.

Foto: Airbnb

V zadnjem času pa so se veliko bolj usmerili k luksuznim nepremičninam, vilam in gradovom. Če iz enačbe izvzamemo pretirano velike nepremičnine, saj se mnoge uporabljajo predvsem za dogodke in poroke, smo ugotovili, da je trenutno najdražja ponudba na Airbnbju pravzaprav štirisobno stanovanje v Parizu, ki je na voljo za 11.690 evrov na noč. Seveda se pojavi vprašanje: kaj dobite za to epsko ceno?

Foto: Airbnb

Elegantna pariška hiša, ki se nahaja v tlakovanih ulicah 16. okrožja, ima hrastov parket v obliki ribje kosti, originalna umetniška dela, peščico starin in čudovit razgled na trg Trocadero.

Na voljo je prostorna kuhinja odprtega tipa, okrašena v zamolklih tonih in šibki svetlobi, in zdi se, da je popoln kraj za uživanje v dolgem večeru, še posebej, ker se francoska okna odpirajo neposredno na čudovite balkone.

Foto: Airbnb

V skladu s trendi luksuznega opremljanja je kopalnica pravi eksponat z globoko marmorno kadjo, ločeno prho, več francoskimi okni in umetniškimi predmeti.

Foto: Airbnb

Od štirih spalnic je ogromen glavni apartma odmaknjen od drugih prostorov in ima lastno garderobno omaro s hrastovimi stenami in lastno kopalnico. Ostale tri spalnice imajo zakonske postelje in izjemno elegantno notranjost.

Foto: Airbnb

Kar zadeva lokacijo, vam 11.690 evrov na noč prinese prvorazredno mesto v Parizu, Eifflov stolp, Elizejske poljane, Musée d’Orsay in Louvre pa so dosegljivi peš, in ker je v kategoriji “luksuz”, obstaja možnost dodajanja dodatkov, kot je storitev organizatorja potovanja, s katerim bo vaše bivanje potekalo popolnoma gladko, ali da nekdo pripravi obrok pred vašim prihodom – vse to seveda z doplačilom.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close