To je šest vrst čevljev, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

24. januar 2023

To je šest vrst čevljev, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

24. januar 2023
Foto: Instagram @naxliey

Od balerink, škornjev do visokih salonarjev – katere čevlje nujno potrebujemo v svoji omari?

Ne glede na to, ali ste ljubiteljica čevljev ali ne, vsi potrebujemo določeno število in vrsto čevljev, ki jih lahko menjavamo skozi letne čase. Toda katere čevlje zares potrebujemo in za katere priložnosti? 

Spolirani čevlji z nizko peto

Izbira pri tej kategoriji je velika: balerinke, mokasinke, karkoli udobnega, toda ne običajne superge. Gre za čevlje, ki jih lahko kombinirate z ukrojeno obleko ali poletnim krilom. 

Foto: Instagram @marine_audineau
Foto: Instagram @monicasanluis

Škornji do kolen

V zimskih mesecih potrebujete škornje do kolen, pa če je sneg ali ga ni. Na voljo je ogromno škornjev različnih materialov, barv ter z različno višino pet.

Foto: Instagram @dariafoldes

Modne superge

V zadnjih letih se zdi, da so superge kos obutve, ki je moden in popularen vse letne čase. Modne superge (ne tiste za na tekaško stezo ali v fitnes) so odličen način, da popestrite outfit, če ste že malo siti mokasink. 

Foto: Instagram

Čevlji s peto za uradne priložnosti

Izbira pri teh je velika, toda za uradne priložnosti, kot je pomemben sestanek v službi, službena večerja in podobno, je dobro, da imate v omari vsaj en par čevljev s peto. Lahko je nizka ali visoka, pomembno je le, da se v njej počutite udobno.

Foto: Instagram @fashion_jackson

Gležnjarji

Gležnjarji v svoji omari preprosto morate imeti, v zadnjem času pa so še posebej priljubljeni tako imenovani chelsea gležnjarji, oziroma polškornji. Obstajajo številne različice tega škornja, letošnjo sezono so zelo popularni tudi v beli, sivi in svetlo rjavi barvi. 

Foto: Instagram @sunmoonstyle

Za posebne priložnosti

Včasih se najdejo tudi posebni dogodki, kjer si čevelj zasluži malo več pozornosti. Ne glede na to, ali se odločite za salonar z nenavadno obliko, velikimi svetlečimi pentljami ali v izredno izstopajoči barvi – so dnevi, ko preprosto uživamo v tem, da nosimo nekaj vpadljivega in posebnega.

Foto: Instagram @_antolashehi

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close