To novo serijo lahko gledate v kateremkoli vrstnem redu!

03. december 2022

To novo serijo lahko gledate v kateremkoli vrstnem redu!

03. december 2022
Foto: Netflix

Prihaja edinstvena serija Kalejdoskop z osmimi epizodami, ki jo lahko pogledate v poljubnem vrstnem redu.

Si predstavljate, da začnete gledati serijo tako, da vklopite katero koli epizodo, kakor želite? Če ne govorimo o ločenih zgodbah skozi vsako epizodo (kot je na primer Cabinet of Curiosities), bi gledanje epizod s preskakovanjem ustvarilo samo zmedo v naših glavah, ne bi mogli povezati zapleta in bi pričakovali velike “spojlerje”.

No, Netflix nas je res presenetil s projektom serije, ki nas bo navdušila, saj jo lahko gledamo v poljubnem vrstnem redu.

Gre za nelinearno antologijsko serijo Kaleidoscope, ki ima osem epizod. Serija spremlja ekipo strokovnih tatov, ki si prizadevajo odkleniti trezor za največje izplačilo v zgodovini. V obdobju 25 let tatovi skujejo načrt, kako prebiti najmočnejšo varnostno ekipo na svetu in FBI.

Foto: Netflix

Posebnost te serije je, da imajo gledalci svobodo izbire, s katero izmed osmih epizod želijo začeti. Vsaka epizoda je kodirana s svojo posebno barvo, kot so roza, rumena, bela in zelena.

Če se na primer s prijateljem oba odločita gledati to serijo, a začneta pri različnih epizodah, bosta zgodbo dojela povsem drugače.

Povsem drugačen razvoj zgodbe

Glede na to, kako začnete gledati serijo, boste dobili popolnoma drugačen pogled na zgodbo. Producent serije Eric Garcia je povedal, da bo vsaka epizoda zastavljala določena vprašanja, odgovore na katera boste našli v naslednji epizodi.

“Podobno bo imela epizoda, ki jo gledate, odgovore, za katere sploh ne veste, da so odgovori na nekaj, dokler ne pogledate epizode, v kateri je vprašanje,” pravi Garcia.

Foto: Netflix

Ta projekt bo ustvaril odlično interakcijo z gledalci. V celotno zgodbo bomo povlečeni vsak na svoj način. Imeli bomo svojo, edinstveno pot, da sestavimo zločin in povežemo namige, da ugotovimo celoten zaplet. Ker bo vsak od nas serijo gledal v drugačnem vrstnem redu, bomo imeli tudi drugačen pogled na celoten zaplet.

Glavno zasedbo serije sestavljajo igralci Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle in Peter Mark Kendall. Serija Kaleidoscope bo na Netflixu izšla 1. januarja

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close