Top dogodek, ki ga ljubitelji zabave in hitrih avtomobilov ne smejo zamuditi

09. maj 2023

Top dogodek, ki ga ljubitelji zabave in hitrih avtomobilov ne smejo zamuditi

09. maj 2023
Foto: Profimedia

V mariborskem Mariboxu bodo 18. maja s premiero filma Hitri in drzni X, razstavo avtomobilov in veliko zabavo proslavili 6. obletnico delovanja.

Za vse, ki ljubite hitrost in vonj po gorivu, je Maribox pripravil ‘adrenalinsko’ obarvano praznovanje. Ob šesti obletnici delovanja si boste lahko na velikem platnu, celo dan pred uradno svetovno premiero, ogledali film Hitri in drzni X z Vinom Dieslom na čelu.

Foto: Profimedia

Zabavno druženje se bo pričelo ob 16. uri na terasi Mariboxa z didžjeme in koktejli, navdušenci hitrih jeklenih konjičkov pa boste na svoj račun prišli s posebno razstavo avtomobilov ob terasi. Poskrbeli pa bodo tudi za najmlajše, saj bodo v avli kina na voljo ustvarjalne delavnice ter sladkanje s torto.

Foto: Maribox

Odlične zabave ni brez glasbe, zato bo za vzdušje na terasi Mariboxa poskrbela zasedba Starbridge, po premieri pa sledi velika zabava Fast X Afterparty na terasi in v lounge baru Feniks.

Foto: Maribox
Foto: Maribox

Film Hitri in drzni X je že deseti film v sagi Hitri in drzni ter odpira zadnja dejanja ene najbolj znanih in priljubljenih svetovnih franšiz v kinematografiji. Franšiza se lahko pohvali z več kot dvajsetletnim uspehom ter z isto osrednjo igralsko zasedbo in liki kot na začetku, kar je v filmskem svetu redko.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Najnovejši del sage je režiral Louis Leterrier, v glavnih vlogah pa se vračajo Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, ter oskarjevki Helen Mirren in Charlize Theron.

Novo igralsko zasedbo, ki se pridružuje novemu poglavju, pa sestavljajo Jason Momoa, oskarjevka Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior in legendarna oskarjevka Rita Moreno. Do dogodka si lahko nekaj trenutkov filma ogledate v uradnem napovedniku.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close