Kaja Flisar / 19. maj 2023

Tukaj je še en povratni trend – majice s sporočilom!

Pravijo, da slika pove več kot tisoč besed, enako velja za majice s sporočilom. Te običajno sporočajo marsikaj o osebi, ki jo nosi. Samo spomnite se na Hailey Bieber, ki je pred časom z napisom na majici priznala, da je otrok nepotizma.

V sloganih se lahko skrivajo politična sporočila ali življenjske filozofije, včasih pa napisi nimajo globljega sporočila, ampak nas preprosto samo nasmejijo. Britney Spears je že daljnega leta 2002 nosila kultno majico z napisom “Dump him” (Zapusti ga), dvajset let kasneje pa so majice z napisi spet velik modni trend.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zadnja v vrsti zvezdnic, ki so sprejele ta trend, je Kim Kardashian, ki je poleg strganih širokih kavbojk, elegatnih zlatih sandalov in biserne ogrlice oblekla kratko belo majico z napisom “I love nerds” (Ljubim piflarje). Gre za vintage majico iz 80. let, ki smo jo videli v filmu Revenge od the Nerds.

Ob tem se sprašujemo, ali je Kim le velika oboževalka tega filma ali pa njena zadnja modna muha namiguje na novega izbranca v njenem življenju.

Foto: Instagram

Če pustimo piflarje na strani, to ni prvič, da so slavne lepotice pustile, da so njihove majice v središču pozornosti. Samo spomnimo se Victorie Beckham in njene majice z napisom ‘Fashion Stole My Smile’, ki se je odlično ujemala s temnimi sončnimi očali in strogo krojenimi hlačami.

Foto: Instagram

Prečesali smo high street trgovine in poiskali nekaj favoritov. Kakšno sporočilo bi širili vi?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close