Viktorijina angelčka razkrivata, katere ogljikove hidrate jesta vsak dan

28. april 2022

Viktorijina angelčka razkrivata, katere ogljikove hidrate jesta vsak dan

28. april 2022
Foto: Profimedia

Kateri so tisti ogljikovi hidrati, ki so dovoljeni tudi manekenkam?

Malo ogljikovih hidratov, veliko ogljikovih hidratov, popolnoma brez ogljikovih hidratov? Kakšna je sedaj situacija z njimi, jih lahko jemo?

Prehrambenih trendov je veliko, nekaterim pa sledita tudi dve manekenki znamke Victoria’s Secret, Josephine Skriver in Jasmine Tookes. Kadar se ne sprehajata po modni brvi, postavni dekleti svoj denar služita kot fitness vplivnici.

Skupaj imata Instagram profil “JoJa” na katerem delita vaje, nasvete o prehrani in motivacijske pregovore.

“Ogljikove hidrate jeva na veliko”

V enem od Instagram videov sta dekleti razkrili, kaj si mislita o ogljikovih hidratih. Sta živi dokaz za to, da se ti za vitko postavo ni potrebno odreči ogljikovim hidratom. “Vedno naju sprašujejo o ogljikovih hidratih in obe jih pojeva velike količine,” razlaga Skriverjeva. “Ti so zelo pomembni za energijo in vse ostalo.”

Zatem pa svoji prijateljici zastavi najpomembnejše vprašanje: “Ampak ja, če bi lahko do konca življenja jedla samo eno vrsto ogljikovih hidratov – kaj bi izbrala? Izbiraš lahko med testeninami, kruhom in rižem.”

Riž gre povsod

Jasmine: “Mislim, da bi izbrala riž. Iskreno povedano, odvisna sem od riža.” Z njo pa se strinja tudi Josephine: “Odlično se poda k mehiški, korejski ali kitajski hrani. Kako bi preživeli brez njega? Pogrešala bi burite in kruh, a brez riža ne bi mogla živeti. Vsak dan jem riž.”

Josephine razkriva, da je riž na njenem meniju celo trikrat na dan. Zelo redko pa jé testenine ali kruh. Kar pa je zagotovo odlična odločitev manekenk, saj če se veliko ukvarjate s športom, potrebujete veliko energije.

Torej, če lahko manekenke, lahko tudi vi! Ni sem vam potrebno več izogibati ogljikovim hidratom, za vitko postavo potrebujete le uravnoteženo prehrano in aktivno življenje.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close