Vodilna znamka oblikovanja las predstavila nov izum

17. maj 2023

Vodilna znamka oblikovanja las predstavila nov izum

17. maj 2023
Foto: Pexels

Dyson je predstavil novo orodje za stiliranje las, ki si ga že želimo.

Znamka Dyson velja za pionirja tako na področju sesanja kot oblikovanja las, saj nas vsakič znova preseneča z neverjetnimi izumi, ki si jih nenadoma zaželimo imeti v svojem življenju.

Po tem, ko so predstavili neverjeten oblikovalec las Airwrap, ki zagotavlja neverjetne kodre, ustvarjene zgolj z močjo vročega zraka, so zdaj lansirali podoben izdelek, a z nasprotnim učinkom. Gre za Airstrait, orodje, ki ravna mokre (!) ali suhe lase brez vročih keramičnih plošč, zgolj z zrakom. Skrivnost se ponovno skriva v njihovi tehnologiji pretoka zraka, ki jo znamka izpopolnjuje že leta.

Foto: Unsplash

Kako sploh deluje?

Airstrait je nekakšna kombinacija sušilnika in ravnalca za lase, ki pa za razliko od običajnega ravnalca ne uporablja grelnih plošč, temveč zrak, pospešen skozi napravo. Usmerjeni zračni tok lase med sušenjem poravna in poskrbi za gladek in sijoč zaključek z ravnimi in manj naelektrenimi lasmi.

Znamka pojasnjuje, da se oblikovanje pričeske začne s prekinitvijo in ponastavitvijo vodikovih vezi v laseh, da obdržijo novo obliko. In mokri lasje so idealni za to, saj so te vezi bolj elastične in jih je mogoče utrditi brez ekstremnih temperatur.

Tako so dejansko poskrbeli za orodje “2 v 1”, saj hkrati suši mokre lase in jih ravna. Pred uporabo navadnih ravnalcev las je namreč potrebno lase popolno osušiti, saj jih lahko sicer grelne plošče močno poškodujejo.

Novo Dysonovo orodje za stiliranje las je že dobilo ogromno oboževalcev na družbenih omrežjih, kjer vplivnice že prikazujejo, kako jim Airstrait zgladi še mokre lase.

@fredrika_ekerot wet to dry in under 15 minutes #dyson #dysonairstrait #hair #dysontutorial ♬ One Kiss x I Was Never there – Nightcore – Nightcore Tazzy & Tazzy
@talia_gutierrezz Dyson Airstrait first impression #dyson #dysonairstrait #wavyhair #dysonhair #review #hairtok #dysonair #straightener #blowout #flatironcurls ♬ original sound – Talia Gutierrez
@itsyuyann #GRWM with the NEW #Dyson Airstrait. It takes your hair from wet to dry and straight with AIR…no hot plates – a complete game changer! 🫶 Click the link in my bio to grab yours today #DysonPartner #DysonAirstrait #ad #dysonhair #GRWM ♬ original sound – yuyan

Cena je po pričakovanjih nekoliko visoka: 500 ameriških dolarjev, kar je približno 460 evrov.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close