Všečke tokrat lovila s 17 tisoč evrov vrednim ‘mikro’ modrčkom

11. oktober 2023

Všečke tokrat lovila s 17 tisoč evrov vrednim ‘mikro’ modrčkom

11. oktober 2023
Foto: Instagram @kimkardashian

Če kdo ve, kako pozornost povsem obrniti v svojo smer, je to Kim Kardashian.

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian ima še vedno potrebo, da občasno povsem šokira in pozornost sveta obrne v svojo smer. Nazadnje je to storila s setom fotogrtafij na Instagramu, na katerih pozira v ‘mikro’ modrčku znamke Gucci, ki pokriva predvsem njene bradavičke, mnogo pa prepušča domišljiji.

A pri tem modrčku ni zanimiva le velikost, temveč tudi cena: vreden je vrtoglavih 17 tisoč evrov.

Foto: Instagram @kimkardashian
Foto: Instagram @kimkardashian

Mnogi oboževalci družine Kardashian pa so opazili še eno stvar: Kim je v modrčku pozirala tik za tem, ko je Gucci najavil kampanjo z njeno sestro Kendall in novim izbrancem Bad Bunnyjem. Številni zato Kim očitajo, da je sestri hotela z ‘mikro’ modrčkom ukrasti dobršen del pozornosti.

Foto: Instagram @gucci

Da bi Kim eni od svojih sester ‘ukradla’ soj žarometov, namreč ne bi bilo prvič. Tega jo je pred časom obtožila že sestra Kourtney, ki je na poroki s Travisom Barkerjem od glave do pet nosila znamko Dolce & Gabbana. Le nekaj mesecev po tem pa se je z znamko združila še Kim, ki je skupaj z oblikovalcema ustvarila celotno kolekcijo in jo predstavila na milanskem tednu mode.

Okrog tega sta se sporekli celo vpričo kamer družinskega šova, ko je Kourtney Kim očitala, da ne prenese, da je v središču pozornosti nekdo drug: “Prišla si na mojo poroko in se pritoževala od prvega do zadnjega trenutka. To je srž problema. Ni težava, da ti nisi mogla biti srečna, težava je, da nisi mogla biti srečna zame.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close