Kaja Flisar / 13. december 2022

Žametni suknjič – najbolj trendi kos božičnih praznikov

Žamet je razkošen material, sinonim za jesen in zimo, še posebej radi pa ga nosimo ob bolj svečanih priložnostih in na prazničnih zabavah.

Vsakemu oblačilu daje pridih edinstvenosti, ne glede na to, za kateri kos gre. Mehak in udoben žamet deluje prefinjeno in drago ter je odlična izbira za številne zimske priložnosti.

Poleg oblek in kostimov iz žameta, to sezono v kolekcijah modnih znamk izstopajo žametni suknjiči, ki so enako dobri v kombinaciji z malo črno oblekico ali pa džinsom za bolj ležerno kombinacijo. Mehka in sijoča ​​tkanina žametnega suknjiča je vedno videti šik in v trenutku povzdigne vsak outfit, zaradi česar je eden izmed nepogrešljivih kosov zimske garderobe.

Foto: Instagram

To sezono so žametni suknjiči na voljo v različnih odtenkih. Poleg klasične črne srečamo še bogate odtenke modre, razkošno temnozeleno, pa tudi eno najbolj priljubljenih barv sezone – vpadljivo fuksijo.

Foto: Mango

Čeprav je običajne odtenke črne ali sive morda lažje vključiti v obstoječo garderobo, bodo žametni suknjiči vpadljivih barv zagotovo bolj izstopali in bili pravi “statement” kos.

Foto: Instagram

Poleg različnih barv, so v ponudbi tudi različni modeli žametnih suknjičev, med katerimi lahko vsaka izbere sebi najljubši kroj. Od pasanih, do ravnih in oversized krojev, suknjičev, okrašenih s pasom ali dvojno vrsto okrasnih gumbov – verjamemo, da bo vsaka našla popoln žameten suknjič zase!

Za vas smo poiskali nekaj modelov, ki vas bodo navdušili.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close