Žena slavnega rockerja bo skrbela za varnost na kraljičinem pogrebu

19. september 2022

Žena slavnega rockerja bo skrbela za varnost na kraljičinem pogrebu

19. september 2022
Foto: Profimedia

“Zelo sem ponosna,” je povedala ob varovanju tega zgodovinskega dogodka.

Penny Lancaster, žena legendarnega britanskega rockerja Roda Stewarta, je bila prej britanski javnosti znana kot model in TV-osebnost, aprila 2021 pa se je odločila za povsem drugačno karierno pot, ko se je pridružila londonski policiji.

Danes pa bo 51-letni soprogi slavnega rockerja pripadla posebna čast, je dejala – skrbela bo za varnost ob pogrebu njenega veličanstva, kraljice Elizabete II. “Zelo sem ponosna, da lahko v tem zgodovinskem trenutku služim državi,” je povedala za oddajo Dobro jutro, Britanija.

“Vedno mi je v čast in zadovoljstvo. So samo družina kot vse druge družine, vendar imajo to veliko odgovornost, da so voditelji države in opravljajo delo skupnost narodo za Skupnost narodov. Popolnoma jih občudujem.”

Foto: Profimedia

V Združenem kraljestvu se bodo danes poslovili od priljubljene kraljice Elizabete II., ki je po več kot sedmih desetletjih na prestolu preminila 8. septembra. Pogrebne slovesnosti se bo udeležilo več kot sto tujih voditeljev, tudi slovenski predsednik Borut Pahor, poleg njih pa še številni drugi visoki predstavniki in člani kraljevih družin.

Rod: “Nočeš se prepirati s tako veliko blondinko”

Penny je z Rodom, enim najslavnejših rockerjev na svetu, poročena od leta 2007, skupaj pa imata dva otroka, sinova, 16-letnega Alastairja in 11-letnega Aidena.

Penny in Rod (Foto: Profimedia)

Zvezdnik je ponosen na delo svoje žene in tudi z veseljem pove, da se nihče noče prerekati z njo, saj v višino meri kar 1,87 metra. “Trdoživa je. Nočeš se prepirati s tako veliko blondinko,” je dejal.

Foto: Profimedia

Razkril pa je tudi, da se je tako pozno odločila za spremembo poklica, ker jo je navdušil nastop v resničnosti seriji Famous and Fighting Crime (Slavni in boj proti kriminalu, op. p.), kjer se je skupaj z drugimi zvezdniki podala na teren s pravimi častniki.

“To jo je popolnoma prevzelo, pravi, da želi skrbeti za mesto, ki ga ljubi.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close