Živino iz Seksa v mestu sta dve ženski obtožili posilstva

17. december 2021

Živino iz Seksa v mestu sta dve ženski obtožili posilstva

17. december 2021
Avtor: Profimedia

Chrisa Notha, ki ga najbolje poznamo po vlogi Živine v seriji Seks v mestu, sta dve ženski obtožili posilstva. Gre za dva ločena incidenta, ki sta se zgodila leta 2004 in 2015.

Le nekaj dni po premieri nove serije In kot bi mignil (And Just Like That…), nadaljevanja serije Seks v mestu, sta se oglasili dve ženski, ki sta Chrisa Notha obtožili, da ju je spolno nadlegoval.

Ženski, ki se med seboj ne poznata in so jima zaradi varovanja identitet nadeli vzdevka Zoe in Lily, sta svoji zgodbi razkrili za Hollywood Reporter.

Avtor: Profimedia

K razkritju ju je spodbudila nova serija

Zoejino travmatično srečanje s Chrisom se je zgodilo leta 2004 v Los Angelesu, ko je bila stara 22 let. Za časnik je razkrila, da jo je zvezdnik povabil v svoje stanovanje, kjer jo je vrgel na posteljo, jo slekel in posilil od zadaj. Končala je v bolnišnici, kjer sta jo izprašala dva policista, vendar jima ni povedala, kdo ji je to naredil.

Lily je Chrisa spoznala leta 2015, ko je imela 25 let, on pa je bil že poročen s trenutno ženo Taro Wilson. Časniku je povedala, da sta se spoznala, ko je delala kot natakarica v nočnem VIP-klubu, on pa jo je povabil na večerjo, kasneje tudi v svoje stanovanje. Lily je povabilo sprejela in to kmalu obžalovala. Podobno kot Zoe jo je na silo zgrabil od zadaj.

Obe ženski sta svoji zgodbi Hollywood Reporterju povedali ločeno, z razmakom nekaj mesecev. K razkritju po toliko letih ju je po njunih besedah spodbudila velika promocija serije In kot bi mignil, v kateri Chris spet igra priljubljeni lika gospoda Živine.

Avtor: Profimedia

Živina vse zanika

Chris se je medtem že odzval na vse obtožbe in jih odločno zanikal: “Obtožbe na moj račun nekaterih ljudi, ki sem jih srečal pred leti, morda celo pred desetletji, so povsem napačne. Te zgodbe bi se lahko zgodile pred 30 leti ali 30 dnevi.”

Ob tem je še povedal, da “ne zame vedno pomeni ne in to je meja, ki je nisem prestopil,” ter dodal: “Srečanja so bila sporazumna. Nisem prepričan, zakaj se te obtožbe pojavljajo zdaj, vendar vem to – nisem napadel teh žensk.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close